Intrigile, luptele și evenimentele teribile dintre cele mai puternice clanuri mafiote italiene  continuă să capteze atenția fanilor serialului „Gomora”,  într-un nou epsiod, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Annalisa Magliocca, judecată pentru moartea lui Mario Cantapane, reintră în <joc>. Proaspăt eliberată din închisoare, femeia vrea să se întâlnească cu Genny Savastano pentru a schimba <acordul> făcut în trecut.

Genny suspectează că Annalisa s-a întors cu gânduri de răzbunare, și un nou război între clanuri este pe cale să înceapă. În mod surprinzător, Genny vine cu o propunere greu de refuzat pentru Annalisa, iar în plan paralel, temutul mafiot și Gege’ își continuă colaborarea, iar afacerile familiei Savastano sunt în creștere.

Ciro, reîntors în Napoli, fără știrea nimănui, este cooptat de Enzo într-o nouă alianță.

Dacă celebrul și temutul Ciro di Marzio va accepta să reintre pe <câmpul de luptă> vom află în această seară, într-un nou episod din „Gomora”.

Ce se va întâmplă atunci când Gege’ va trăda încrederea lui Genny, alegând să se alieze cu unul dintre dușmanii temutului mafiot?

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul „ Gomora ”, la Kanal D2.