Sentimente puternice de ură și dorințe aprige de răzbunare acaparează clanurile mafiote italiene, în lupta lor continuă pentru supremație, în episodul difuzat in această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Citește și: Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

Scianel primește o mare lovitură din partea lui Ruggero, alias „Vraciul”, atunci când acesta are îndoieli că o colaborare cu apriga femeie le va aduce beneficii.

„Vraciul” nu subestimează puterea pe care încă o are Gennaro Savastano și vrea să aducă liniștea, și nu războiul care amenință a izbucni între bandele mafiote.

Și mai mare este șocul pentru Scianel atunci când află cine este <asul din mânecă> al lui Ruggero, în războiul clanurilor. Pentru Scianel, lupta va înceta în mod subit iar un personaj cheie o va elimina din joc pe temuta mafiotă.

Genny este foarte bucuros că a reușit să își recapete teafără familia, însă soția acestuia se teme în continuare că sunt în pericol. În orice direcție vor evolua luptele între clanuri, Ciro îi rămâne fidel bunului sau prieten, Gennaro.

Cum vor evolua lucrurile atunci când Ruggero și Ciro se vor întâlni față în față? Vor reuși cei doi mari puternici mafioți să rezolve disensiunile dintre clanuri? Cum va reacționa Enzo când va afla că Ciro tratează pacea în numele său și cine este cel care va

insera <sămânța discordiei> în mintea lui Enzo? Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele la care vom afla răspunsul astăzi, de la ora 22:30, intr-un episod nou, plin de suspans din serialul „Gomora”, difuzat numai la Kanal D2.