Georgiana Lobonț și alesul inimii sale formează de ceva timp un cuplu și par mai fericiți ca niciodată. Au împreună doi copii, un băiat și o fată, însă vedeta își dorește o familie numeroasă așa că se gândește foarte serios la un al treilea copil.

Cu câteva zile în urmă, artista și-a serbat ziua de naștere într-un cadru de vis. Pe 9 aprilie, atunci când a împlinit 30 de ani, cântăreața s-a distrat alături de soțul ei și de câțiva prieteni apropiați, cu care a plecat într-o vacanță de lux în Tenerife, iar

schimbarea prefixului se pare că a venit și cu o nouă dorință pentru Georgiana Lobonț, care speră să devină din nou mamă. Vedeta a precizat însă că nu este însărcinată în acest moment. 

„Da, mai vrem. Mi-am pus o dorință. Dacă o să fiu (n.r. însărcinată), o să spun, dar nu așa repede ca data trecută, m-am învățat. Înainte să intru aici, am spus că am avut așa niște stări pline de emoție, cu o încărcătură.

M-am și întâlnit cu niște persoane(...) Parcă ceva se întâmplă, dar nu știu ce se întâmplă”
, a declarat Georgiana Lobonț, la un post de televiziune.

În vara anului trecut, Georgiana Lobonț a rămas însărcinată pentru a treia oară, ceea ce a bucurat-o foarte tare pe artistă. Din nefericire, solista a pierdut sarcina. Vestea tragică i-a fost dată de către medic în timpul unui control în cadrul căruia artista spera să audă bătăile inimii fătului, însă a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

La acea vreme, chiar ea a vorbit în mediul online despre șocul prin care a trecut.

„Eram fericiți și nerăbdători... Ne gândeam doar la ce urmează frumos să auzim, inimioara cum bate... și nu îmi trecea prin cap ce va urma.... Sarcinile cu ei doi au decurs normal și fără probleme, dar la a treia s-a întâmplat ceva. Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Dl doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar.

Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat... sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.
(...)”
, este mesajul postat de Georgiana Lobonț pe contul ei de Instagram.