În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, fanii agentului special Hamilton îl vor regăsi pe eroul preferat în noi ipostaze periculoase.

Aflat în Suedia, într-o binemeritată vacanță, alături de iubita sa, Carl Hamilton se pregătește să facă un pas important în viață. Acesta își surprinde iubita, pe Lykke, cu o cerere în căsătorie, însă nu apucă să afle răspunsul acesteia pentru că este chemat de urgență într-o nouă misiune.

Locotenentul Nyholm, un fost coleg al lui Hamilton, aflat în Franța, care a participat la un exercițiu NATO la Toulon, a dispărut din vizorul superiorilor, în timpul operațiunii pe care o exercita acolo.

Comandații OP 5 îl convoacă de urgență pe agentul Hamilton, pentru a afla ce cauta Nyholm în Franța, mai ales că NATO nu operează pe teritoriul francez și, mai mult, acesta se pare că era considerat în branșă cu un militar cu factor crescut de risc.

Carl pleacă de urgență în Riviera Franceză și împreună cu Kristin Ek vor trebui să ajute OP 5, dar și armata franceză, pentru a află ce s-a întâmplat cu locotenentul Nyholm și pentru cine lucra acesta.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul „Agentul Hamilton”, difuzat la Kanal D2.