În această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul „Agentul Hamilton”, difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe celebrul agent secret aflat în mijlocul unor situații controversate.

Carl Hamilton și Kristin ajung la Hamburg pentru a ajuta BND în vânătoarea teroriștilor. Astrid investighează moartea Elenei iar DG află că Hamilton este un agent dublu, care lucrează pentru CIA. Specialistul american în securitate, Pence, îl convinge pe secretarul de stat suedez, Gripenberg, să pedepsească teroriștii cibernetici responsabili de întreruperea curentului in spital.

Hamilton urmărește teroriștii până la un depozit din centrul Hamburgului, iar înăuntru agentul găsește cadavrele acestora dar și pe asasinul lor, Mike.

În fapt, Mike se dovedește a fi un bun prieten al lui Hamilton iar amândoi ar fi primit misiuni diferite de la Haig. Hamilton este profund tulburat de duplicitatea lui Haig, deoarece, spre deosebire de ordinele primite de Mike, lui i s-a ordonat să-i captureze pe teroriști în viață.

Kristin „intervine” în întâlnirea dintre Mike și Hamilton iar situația devine incertă pentru agentă. În mod surprinzător, Hamilton va face ca soarta lui Kristin să atârne de un fir de ață...

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul „Agentul Hamilton”, difuzat la Kanal D2.