Astăzi, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2, o regăsim pe Zeynep tot mai dezamăgită de soarta dură ce i se arată, cu fiecare acțiune pe care o întreprinde.

Nevoită să părăsească locuința pe care o considera căminul ei, așa cum o asigurase Bulent, tânăra este pusă în față unor noi provocări dificile. Singură, fără niciun ajutor, Zeynep va trebui să depășească câteva situații grave.

Ege este disperat că nu reușește să o găsească pe iubita sa și apelează la ajutorul lui Bulent.

Handan este înfiorată la gândul că logodnicul ei va descoperi adevărul, anume că bijuteria, <furată> de Elif este falsă, iar Berk este un impostor. Aflată încă în închisoare, Elif este sigură că bărbatul iubit, Kuzey, o va salva, și va afla adevărul care o absolvă de orice vină.

Ce se va întâmpla cu Handan atunci când află că logodnicul ei știe că ea este vinovată de situația dramatică în care se află Elif, și cum va reacționa Bulent când află că fiica lui, Zeynep, a plecat de acasă, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.