Martie este luna în care totul revine la viață, fiind prima lună de primăvară. Nu doar natura renaște la viață, deoarece același lucru se poate spune și despre multe dintre zodii. Martie 2024 aduce evenimente importante din punctul de vedere al astrologiei. Vorbim aici despre o eclipsă intensă, influențele Berbecului și Anul Nou astrologic. Pe lângă sezonul Berbecului și Anul Nou astrologic, veți dori să observați și Luna plină și Eclipsa de lună din Balanță, care vor avea loc luni, 25 martie.

Citește și: Horoscopul chinezesc pentru primăvara 2024: Zodiile care vor trăi momente unice alături de jumătățile lor

Horoscopul lunii martie 2024 aduce multe schimbări radicale pentru multe dintre zodii. Continuă să citești articolul pentru a afla cum ți se va schimba viața în prima lună de primăvară!

Horoscop martie 2024! Cine sunt cele mai norocoase zodii?

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Mercur se mută în semnul Berbecului, ceea ce poate da acestor nativi o stare de neliniște. Odihna și relaxarea sunt cei mai buni prieteni ai tăi pentru a rămâne calm și liniștit. O să reușiți să vă găsiți echilibrul pentru a putea duce la bun sfârșit această lună, realizând tot ce v-ați propus.

Taur (20 aprilie- 20 Mai)

A reapărut o problemă nerezolvată în viața ta? În loc să rămâneți blocat cu gândurile în această direcție, astrele te încurajează să îți păstrezi mintea deschisă către noi perspective și să vedeți lucrurile din unghiuri diferite. În acest mod, nu aveți cum să fiți dezamăgiți. Reflectați la modul în care v-ați echilibrat munca în ultimele șase luni și faceți toate ajustările necesare.

Gemeni (21 Mai- 20 iunie)

Gemenii au cele mai mari șanse să primească o ofertă de nerefuzat în luna martie. Acești nativi se simt mai ambiționați decât oricând. Echilibrul muncă/viață este important, dar este și bine să-ți urmărești visele și hobby-urile atunci când simți.

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Racii trebuie să se pregătească pentru o Lună Plină. O să fiți loviți de foarte multe idei și proiecte la locul de muncă, dar și în viața personală.

Luna Nouă din 10 martie vă evidențiază aventura și zona de expansiune. Acesta este un moment minunat pentru a căuta inspirație proaspătă. Luați în considerare să faceți o excursie alături de prieteni!

Leu (23 iulie- 22 august)

Când Mercur se mută în alt semn de foc, în Berbec, stelele îți amintesc că ai muncit prea mult în ultima perioadă și trebuie să iei și o pauză.

Este timpul să aruncați o privire mai atentă asupra tuturor aspectelor prin care ați trecut în ultima perioadă. Gândiți-vă la ultimele șase luni și luați în considerare ce ajustări suplimentare ar putea fi necesare în acest an.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Ești puțin dur cu alții sau cu tine însuți în această perioadă? Luna aceasta necesită o abordare sinceră și să nu fii surprins dacă există câteva momente de tristețe, deoarece totul merge spre bine. Luna Nouă din 10 martie indică un nou început pentru Fecioare. Fie că întăriți legăturile la locul de muncă pentru a vă îmbunătăți progresul în carieră, fie că vă urmăriți noi oportunități.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Martie va fi în două extreme pentru Balanțe: plină de activități sau plină de relaxare. O să aveți multe momente când programul nu vă va permite nici măcar o ieșire în oraș. De asemenea, vor exista și momente în care o să vă relaxați mai mult decât trebuie.  În aceste momente, o să vă concentrați asupra sănătății și nevoilor din ultima perioadă. 

Scorpion (23 Octombrie- 21 noiembrie)

Astrele avertizează Scorpionii că epuizarea este reală și poate duce la probleme, ca să nu mai vorbim că te face mai puțin productiv pe termen lung. Această lune este ideală pentru a te focusa și pe tine și să îți asculți corpul. Este momentul să folosești din zilele de concediu și să pleci într-o vacanță sau să găsești alte ocupații care să îți elibereze mintea de stres, cum ar fi mersul la sală. 

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

În această lună, Săgetătorii se concentrează mai mult pe familie. Concentrarea ta se mută mai aproape de casă. Familia ta ar putea avea nevoie de mai mult de la tine, ceea ce a determinat ajustări ale programului tău. De asemenea, s-ar putea să vă treziți că doriți să petreceți mai mult timp acasă. Dacă da, luați în considerare împrospătarea spațiului. Injectați energie nouă în mediul dvs. cu flori proaspete, artă sau decor nou, transformându-vă casa într-un loc vibrant.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Martie este luna ideală pentru a asculta, a învăța și a îmbrățișa curiozitatea din jurul tău. Indiferent dacă dobândești noi abilități sau cauți răspunsuri la anumite întrebări, orice obstacole pe care le întâlnești sunt pur și simplu oportunități de a pune întrebări mai bune! Comunicarea este cheia în această lună, fie că este prin scris, vorbit, predare sau învățare.

Citește și: 3 zodii au un noroc uriaș în luna martie 2024. Li se schimbă viața complet

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Vărsătorii trebuie să fie atenți la portofel în această lună, în special la toate cheltuielile pe care urmează să le facă. Dacă depășiți limita, este posibil să fie din ce în ce mai greu să vă reveniți. Dacă sunteți angajat, luați în considerare să discutați despre salariul cu șeful, deoarece simțiți că nu sunteți puși în valoare pe cât meritați. Scopul este de a obține un echilibru financiar sănătos și de a vă prioritiza valorile.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Pentru Pești apare o nouă oportunitate în afaceri. Chiar dacă sezonul lor abia a început, acești nativi par să se simtă mai în largul lor ca niciodată. Există o Lună Nouă în semnul tău, care oferă oportunități de a îți manifesta visele. De asemenea, există o eclipsă puternică în această lună, care ar putea duce la o schimbare bruscă în viața Peștilor în ceea ce privește locul de muncă.