Deznodământ tragic în cazul Iasminei, fetița de șapte ani din Moldova, pe care familia o dăduse dispărută la începutul săptămânii. Trupul neînsuflețit al micuței a fost găsit într-o locuință abandonată, la doar o sută de metri de casa ei. Principalii suspecți, doi frați care erau apropiați ai familiei victimei, au fost reținuți. La doar șapte ani, Iasmina, fetița cu ochi albaștri, a fost găsită fără suflare după o noapte și o zi de căutări continue.

Alerta s-a dat în satul Recea încă de luni seară când polițiștii moldoveni, ajutați de colegii de la frontieră, de drone și câini, au încercat să îi dea de urmă micuței.

Citește și: Traseul Loredanei, suspecta crimei din Mangalia, a fost refăcut! Este incredibil ce i-a spus șoferului de taxi, când a întrebat-o ce are în troler

„Polițiștii din nordul țării, împreună cu colegii de la frontieră, s-au mobilizat și pe tot parcursul nopții au desfășurat și continuă să desfășoare și la moment acțiuni intense

de localizare a copilei, folosind toate mijloacele disponibile, inclusiv drone și câini de serviciu. Persoanele care cunosc informații despre locul aflării fetiței sunt rugate să sune la 112 sau la numerele de telefon: 0256-29302, ‎069672902.

Semnalmente: păr de culoare deschisă, ochi – albaștri, pe obrazul drept – două alunițe. Îmbrăcată în maiou albastru, rochie gri și încălțată în șlapi din cauciuc de culoare roz”, era

mesajul transmis de autorități. 

Principalii suspecți în uciderea Iasminei au fost reținuți! Sunt rude cu familia fetei 

Familia Iasminei a sperat până în ultimul moment că o vor găsi pe fetiță în viață. „Ne-am rugat la Domnul să o găsim”, a mărturisit mama victimei. Speranța familiei a fost spulberată brusc, când trupul neînsuflețit al Iasminei a fost găsită la doar o sută de metri de casă, într-o locuință părăsită. 

Citește și: Loredana Atănăsoaie, dezvăluiri în fața mamei sale! Ce i-a spus tânăra, după ce a ucis-o cu sânge rece pe Alina la Mangalia: „Eu o ştiu cuminte”

Principalii suspecți, doi frați de 21 și 33 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, iar potrivit vecinilor făptași ar fi fost chiar rude cu familia fetei. Din primele cercetări reiese că fetița a mers la casa suspecților unde din motive încă necunoscute unul dintre ei a omorât-o, iar apoi au abandonat trupul într-o casă nelocuită.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz tragic.