Tânăra Zeynep urmează a cunoască o altă viață, departe de locul în care a copilărit, dar și de toți cei care i-au adus suferință, iar evenimentele care se vor succeda cu repeziciune în viața acesteia vor atrage privitorul, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, de la ora 19:00, numai la Kanal D2.

Rămasă în Edremit, Gonul încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei, care a plecat de acasă, fără să anunțe pe nimeni.

Gonul își pune toată încrederea în Bulent și speră ca acesta să o găsească și să își țină promisiunea făcută în ceea ce o privește pe fiica lor, Zeynep.

Între timp, Zeynep a ajuns în Istanbul căutând o locuință pentru perioada facultății. Nici bine nu ajunge să-și cunoască colegii de studii, și  Zeynep  le atrage atenția datorită rezultatelor excelente, fiind una dintre cele mai bune eleve din țară.

Kuzey urmează să o surprindă pe iubita lui, Handan. Aceasta este convinsă să iubitul ei o va cere în căsătorie și este pregătită să accepte viitorul care pare să i se întrevadă alături de chipeșul avocat. Între timp, Elif, noua stagiară a biroului de avocatură la care lucrează Kuzey, este hotărâtă să devină iubita acestuia, chiar dacă știe că el are deja o iubită.

Tensiunea crește la cote alarmante atunci când Zeynep va deveni victima unui jaf și se va afla la un pas de moarte.

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, numai la Kanal D2.