Și în această seară, fanii îndrăgitului serial “Familia Borgia” vor porni în căutarea aventurii, a luptei și a intrigilor, alături de fascinanta familie Borgia, odată cu difuzarea unui nou episod al producției preferate, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Pentru Lucrezia (Isolda Dychauk) urmează o etapă unică în viața ei. Frumoasa fiică a Papei (John Doman) este însărcinată și urmează să aducă pe lume un copil, dar <gura lumii> spune că aceasta nu știe cine este tatăl bebelușului, Alfonso di Calabria sau Alfonso d’Este.

Pe de altă parte, Lucrezia își dorește ca imediat ce va înțărca pruncul să revină în funcția de guvernatoare a Spoleto.

Cesare (Mark Ryder) devenit și duce de Valentinois, conte de Diois și lord de Issoudun este gata să plece la Milano, pentru a-și onora  promisiunea făcută regelui francez. Regele vrea, însă, să amâne din nou că această acțiune, motivând că se teme ca bunul prietren, Cesare, să nu își piardă viața în luptă.

Cel din urmă are dubii în legătură cu sinceritatea regelui Franței…

Pe de altă parte, cu toate că trăiește cel mai frumos moment din viața sa, după uniunea cu frumoasa Charlotta (Paloma Bloyd), Cesare consideră că trebuie să își îndeplinească destinul. Înainte de a se despărți de iubita lui, pentru a pleca la Milano, Cesare îi promite Charlottei că îi va oferi autoritate deplină asupra bunurilor sale din Franța dar îi promite și că se va întoarce din război și vor trăi fericiți, împreună.

Charlotta, care îl iubește nespus de mult pe Cesare, nu vrea să stea în calea destinului acestuia, dar în inima ei își face loc îndoiala, și nu crede că iubitul ei soț se mai întoarce… 

Nu ratați în această seară, de la ora 22:00 un nou episod din serialul ”Familia Borgia”, numai la Kanal D2.