Fanii serialului “Familia Borgia” vor fi purtați înapoi în timp, în plină perioadă a Italiei Renașterii, odată cu difuzarea unui nou episod al producției preferate, în această seară, la ora 22:00, la Kanal D2. Telespectatorii se vor bucură, în continuare, de povestea fascinantă a celebrei familii Borgia, una plină de intrigi, jocuri de putere și alianțe periculoase.

Lucrezia Borgia (Isolda Dychauk), proaspăt numită guvernator de Spoleto, primește cu bucurie vestea că oamenii din Beroide, Camporoppolo și San Brizio sunt gata să se alăture regiunii pe care o conduce, în atacul împotriva Terni.

Spre surprinderea supușilor săi, Lucrezia nu consideră că oamenii din Terni se fac vinovați pentru rănirea lui Goffredo (Adam Misik).

În demersurile sale, Lucrezia află că cel care a atentat la viața fratelui său este Sidonio Grimani (Lorenzo Richelmy), cunoscut în Terni ca fiind un arcaș de elită, care provine dintr-o familie foarte bogată și influentă.

Cesare (Mark Ryder) este pregătit să ia cu asalt Alpii, după promisiunea făcută regelui francez, că va cuceri tronul ducatului Milano în numele său.

Cesare își dorește ca, în urma înțelegerii făcute cu suveranul francez, să se poată căsători cu frumoasa Carlotta (Paloma Bloyd).

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00 un nou episod din serialul ”Familia Borgia”, numai la Kanal D2.