În episodul din această seară al serialului “Gomora”, difuzat de la ora 22:00, LA Kanal D2, tensiunile se intensifică între cele două clanuri care își doresc puterea supremă, iar divergențele dintre membrii acestora îi vor ține pe fanii producției cu inima la gură.

Între clanurile Savastano și Conte este gata să izbucnească un război în toată regulă, odată cu moartea lui Tonino Russo (Pietro Juliano), adjunctul lui Salvatore Conte (Marco Palvetti).

Conte decide să se întoarcă la Napoli, pentru a afla dacă sunt implicați Savastanii în ambuscadă care a dus la pierderea omului său de încredere. De asemenea, și Genny (Salvatore Esposito) vrea să știe cine l-a ucis pe cel considerat a fi <mâna dreaptă> a lui Conte, așa că își convoacă oamenii pentru a se asigura că nu sunt implicați. Genny este conștient că un nou război cu Conte nu ar face decât să-i slăbească supremația în teritoriu.
Incertitudinile lui Genny îl întăresc pe Ciro (Marco D’Amore), care are din nou senzația că, după mult timp, clanul are nevoie de el.         

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul" Gomora", la Kanal D2. Producția poate fi urmărită săptămânal, miercuri și joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.