Noi întâmplări pline de adrenalină îi vor ține pe telespectatori în față micilor ecrane, la Kanal D2, în această seară, de la ora 22:00, odată cu difuzarea unui nou episod al serialului „Gomora”.

Tensiunile și lupta continuă pentru supremație vor ține privitorul în suspans iar trădarea, sau, dimpotrivă, loialitatea se vor împleti într-o manieră surprinzătoare.

În această seară, într-un nou episod din „Gomora”

Preluând frâiele puterii, Genny (Salvatore Esposito) își anunță noua politică în fața clanului și toți se arată entuziasmați de viziunea noului șef.

Genny a devenit acum un adevărat conducător și nu mai are nimic de-a face cu copilul răsfățat și impulsiv din trecut. Între timp, Ciro (Marco D’Amore), din ce în ce mai frustrat și nerăbdător, îl ia sub îndrumarea lui pe Daniele (Vicenzo Sacchettino), un adolescent de 16 ani, și îi încredințează imediat niște sarcini foarte riscante, oferindu-i drept un recompensă un salt „în carieră”.

Citește și: Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul „Gomora”, la Kanal D2. Producția poate fi urmărită săptămânal, miercuri și joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.