Anul 1504 vine cu noi provocări pentru membrii temutei familii Borgia. Cu Lucrezia în Ferrara, Isabella, sora lui Alfonso, se simte amenințată. Nici pentru soțul Lucreziei lucrurile nu stau așa cum și-a dorit pentru că fratele său vitreg, îi promite că se va răzbuna pentru dispariția lui Fra Rainaldo.

Pe de altă parte, războiul izbucnit în întreaga Italie, pe parcursul căruia inamicii lui Cesare Borgia au cucerit trei regiuni, Rimini, Piombino și Pesaro, îl obligă pe viteaz să se alieze cu cel mai mare dușman al său.

Abia vindecat de malarie, Cesare trebuie să facă față noilor provocări ivite la Curtea Papală. Acesta este sfătuit de către omul său de încredere să anuleze cina cu noul Papă, Iulius, tânărul nefiind convins de bunele intenții ale predecesorului tatălui său. Decizia lui Cesare va fi una surprinzătoare.

Ce propunere îi face Cesare noului Papă, pentru ca reușita lui să fie desăvârșită, în războiul care macină întreaga Italie, puteți află în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “ Familia Borgia ”,

numai la Kanal D2.