Acțiunile temutei familii Borgia continuă să surprindă privitorul, în această seară, odată cu difuzarea unui nou episod din îndrăgitul serial “Familia Borgia”, începând cu ora 22:30, la Kanal D2.

Șoc uriaș pentru Papă atunci când află că trimisul padișahului Imperiului Otoman, Baiazid, îl trimite sol, cu daruri prețioase, pe nimeni altul decât Aslam Gacet, cel care a fost, timp îndelungat, mâna dreaptă a Sfinției Sale.

Citește și: Astăzi, în serialul “Familia Borgia”: Întregul regat este în stare de alertă

Supremul Pontif al Bisericii Române este decis să nu îi permită niciodată celui devenit om important al Imperiului Otoman să-i slujească pe adversari, dat fiind că acesta cunoaște toate secretele Sfântului Scaun.

Aslam Gacet consideră o insultă faptul că Papa îi oferă bani pentru a se retrage, ca un prinț maur, din acțiunile pe care le întreprinde în prezent.

Pe de altă parte, Papa se confruntă cu o problema spinoasă, și se confesează fostului său bun prieten. Fiica Sfinției Sale urmează să îl părăsească pentru a pleca în Ferrara, iar acesta este extrem de îngrijorat și cere, indirect, ajutorul lui Aslam.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Familia Borgia ”, numai la Kanal D2.