În loc să le învețe pe tinere să conducă, un instructor auto din Capitală era mai preocupat să le agreseze sexual. Asta spun anchetatorii, după ce l-au prins în flagrant în timp ce o forța pe o tânără de 18 ani să întrețină relații intime cu el, în spatele unui centru comercial.

Individul era și paznic la școală, iar colegii și părinții copiilor sunt șocați după ce au aflat vestea arestării lui.

Bărbatul de 55 de ani avea o experiență de peste două decenii ca instructor auto iar, cea care i-a căzut victimă, abia împlinise 18 ani. După câteva ore de condus, bărbatul ar fi atins-o în zonele intime iar, ulterior, ar fi șantajat-o, așa că fata s-a dus glonț la poliție.

Individul nu și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor

Anchetatorii au pus la cale un flagrant, ca să aibă dovezile filmate.

Tânăra s-a programat la o nouă lecție de șofat însă, de această dată, era supravegheată audio video de agenți. Instructorul a îndrumat-o pe fată să conducă până în spatele unui complex comercial, într-o zonă retrasă, iar acolo ar fi început din nou să o agreseze sexual. Tot coșmarul a fost înregistrat iar polițiștii l-au încătușat imediat.

„Mi se pare strigător la cer. Nu știu, nu sunt normali la cap.

Ne e frică să mai ieșim din casă”, spun oamenii.

Individul era și paznic la o școală din Pantelimon. Una dintre colegele lui de muncă spune că nu și-ar fi imaginat vreodată ca omul să fie în stare de astfel de fărădelegi.

„Avea două job-uri și pe ăsta și a făcut și cu sora mea școala și cu nepoții mei și cu multe profesoare tinerele, frumoase”,

a spus colega bărbatului.

„În general, în profilul abuzatorului regăsim aceste elemente, că nu ar da de bănuit. Într-adevăr, el poate să fie lipsit de empatie, ceea ce înseamnă că nu ar respecta drepturile tinerilor și copiilor. Pe de altă parte, în istoricul personal, ar fi putut să fie abuzat”, a explicat o specialistă.

Directoarea școlii a refuzat să vorbească în fața camerelor, ba chiar a ferecat ușile în fața jurnaliștilor.

„Acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru treizeci de zile”, a declarat Ana Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

În fața anchetatorilor, la audieri, instructorul nu a recunoscut nimic. Pe numele său nu există alte plângeri, însă anchetatorii verifică acum dacă există și alte victime.

În caz de urgență, apelați numărul TelVerde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.