A trecut mai bine de o lună de la accidentul grav suferit de Valentin Sanfira în Italia! Celebrul cântăreț a fost operat de urgență la picior, în timp ce se afla în vacanță. Din fericire, totul a decurs bine, iar artistul s-a întors acasă, la reședința lui din Ilfov. Valentin Sanfira a împărtășit cu fanii lui că urmează o perioadă de recuperare, motiv pentru care a început fizioterapia.

Citește și: Valentin Sanfira, anunț la aproape o lună după ce a fost operat. Ce se întâmplă cu spectacolele cântărețului: „Încă nu sunt recuperat total”

În urma operației, Valentin Sanfira a fost nevoit să folosească un scaun cu rotile. Se pare că starea lui începe să fie mai bună de la o zi la alta. În urmă cu puțin timp, celebrul cântăreț a fost filmat de către mai mulți prieteni, în timp ce se deplasa în cârje.

Pentru a îi ridica moralul, prietenii artistului i-au spus că s-a făcut bine și că poate renunța deja la cârje, ceea ce a adus un zâmbet pe buzele cântărețului.

„Și-a revenit băiatul meu”, a scris Emi de la „Noaptea Târziu”, în descrierea clipului pe care l-a urcat pe Internet.

Valentin Sanfira a fost nevoit să își anuleze toate concertele: „Promit să îmi revin cât mai repede”

Valentin Sanfira le-a dat vestea tristă fanilor săi chiar după ce a ieșit din operație. Artistul trebuie să se concentreze în perioada următoare pe recuperare, motiv pentru care nu se mai poate prezenta la concertele pe care le ave programate. El speră ca recuperarea să fie una rapidă și să își revadă curând fanii. 

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.

Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare.

Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a anunțat cântărețul în mediul online.