Președintele Klaus Iohannis devansează recepția de Ziua Națională a României pentru a pleca în Dubai, unde va participa la un summit despre schimbările climatice. Tot acolo, Iohannis va pune semnătura pe aderarea României la Alianța solară. Reporterul Andra Ionescu a venit cu toate detaliile.

Citește și: Președintele dă undă verde anchetei în furtul de un miliard de euro! Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă pot fi anchetați penal

„Președintele României Klaus Iohannis va participa la parada militară de la Arcul de Triumf, după care va merge direct către recepția pe care o va organiza la Palatul Cotroceni. În mod normal, această recepție are loc seara, însă acum a fost devansată pentru că șeful statului are zbor către Dubai, acolo unde va susține un discurs timp de trei minute la summit-ul ONU, legat de schimbările climatice. Proaspăt întors din turneul african, șeful statului va participa și la Alianța solară, la care va adera și România la data de 3 decembrie.

Aceasta este o organizație care își propune să promoveze extinderea energiei solare. Deocamdată acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.