Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au îngropat securea războiului. Cei doi foști soți sunt încă la cuțite, după ce toată lumea credea că lucrurile între ei s-au liniștit. Frumoasa blondina explică situația în care Laurențiu Reghecampf a venit cu poliția peste ea.

Laurențiu Reghecampf a venit cu poliția peste Anamaria Prodan

După ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au împăcat și apele dintre ei s-au liniștit, încă un scandal s-a iscat.

Toată lumea se aștepta ca cei doi să nu mai fie implicați în alte altercații, mai ales după ce și-au refăcut viețile și sunt fericiți cu noii parteneri. Ei bine, lucrurile nu stau așa, întrucât Laurențiu Reghecampf a venit cu poliția peste Anamaria Prodan, creând un nou scandal de proporții.

Laurențiu Reghecampf a venit cu poliția peste Anamaria Prodan pentru a lua skijet-ul, un bun comun, al familiei, întrucât divorțul nu s-a finalizat și nu s-a făcut încă partajul.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre ce s-a schimbat între ea și Anghel Damian: „Ne pregătim sufletește și psihic, deja a început o perioadă dificilă”

„A aflat și el că am dus skijet-ul la reparat și a venit să îl ia el, cu mașina. Frumos, așa, pe furiș. E al nostru încă, nu s-a făcut partajul. El venise cu omul ăla care l-a terfelit în toată presa și care acum este cel mai bun prieten al lui și voia să îl ia.

Nu se aștepta să vin și eu. M-au sunat cei de acolo și mi-au spus că a venit el să îl ia cu mașina. El stătea în mașină, când m-a văzut a înghețat. A ieșit la un moment dat din mașină…

Se gândea că îl ia, mai ales că venise cu poliția. De aceea am și filmat și le-am spus să nu facă cumva abuz în serviciu că iese mare deranj cu mine.

Nu avea acte pe skijet. I-am cerut dovada ca să poată să îl ia”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf a venit „pe furiș” să ia skijet-ul de la Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a declarat că este revoltată pentru că el nu i-a cerut direct skijet-ul. Dacă ar fi făcut acest lucru, ar fi fost dispusă să-l lase să-l folosească oricând dorea, fiind un bun comun.

Cu toate acestea, gestul lui de a veni pe furiș a deranjat-o profund. Impresara crede că antrenorul intenționa să ia skijet-ul pentru a-l vinde, deoarece nu ar avea unde să-l depoziteze.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! Au îngropat securea războiului, după 3 ani de scandaluri: „Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată”

„Circul de pe lume… Și el nu are loc de muncă.

Și nu înțeleg de ce nu a venit, frumos, acasă, și să zică că vrea să se plimbe și el câteva ore cu skijet-ul… Cât vrea el, când vrea el. E bun comun. Dar nu poate să îl țină el, nu are unde să îl țină. Că doar nu îl pune în casă.

E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Voia să îl ia pe furiș. Mai ales că știe că copiii îl folosesc. (…) Și nu valorează nici măcar 5000( n.r – de euro.). Lua maximum 3-4.000. Sunt bani și ăia… mai ales acum”, a mai spus Anamaria Prodan.