Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de vineri, 23 iunie 2023. Cea mai urmărită emisiune de fashion din România revine pe micile ecrane vineri seara, de la ora 19:00, pe Kanal D2. Nu uitați că puteți urmări emisiunea live online și pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de vineri, 23 iunie 2023. Cine va părăsi competiția în această seară? Gala Cabaret Moulin Rouge încinge spiritele: „Cineva a furat momentul”

În ediția concept din această seară, una dintre concurente va părăsi competiția. Până în acel moment, spiritele se încing cu adevărat în ediția concept Cabaret Moulin Rouge.

Jurații vor avea parte atât de surprize foarte plăcute în această seară, cât și neplăcute din partea aspirantelor la marele premiu.

Iris: „Arată puțin a oală.”

Raluca Bădulescu: „Nu îmi pot lua ochii de la tine.”

Alexandru Abagiu: „Cam 100 de ani într-un singur look.”

Maurice Munteanu: „Pantofii ăștia sunt foarte bine aleși.”

Citește și: Jasmine, pregătită pentru concert. Înainte de distracție, Maurice Munteanu i-a atras atenția asupra unui detaliu important: „Aș vrea să văd că participi mai mult”

Alexandru Abagiu: „Părul nu e păr, machiajul e un machiaj cu care poți merge și la alimentară.”

Raluca Bădulescu: „Cineva a furat momentul, și aceea este Iris.”

Iris: „Ți-am arătat cum ar trebui să arate un moment în gală.”

Iată cum puteți urmări live online emisiunea din seara aceasta de la „Bravo, ai stil!” 2023

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2.

Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.