Fazele lunii se repetă la 29,5 zile, perioada numindu-se sinodică sau lunație. În luna iunie 2024, Luna Plină va avea loc pe data de 20. Iată cum vor fi afectate zodiile!

Fazele Lunii în iunie 2024

  • În data de 6 iunie este Lună Nouă, ceea ce înseamnă că Luna este între Pământ și Soare, iar partea din spate a Lunii este luminată și cea orientată spre Pământ este întunecată.
  • Primul Pătrar este pe data de 14 iunie, iar luna va fi iluminată în proporție de 41%.
  • Pe data de 22 iunie 2024 este Lună Plină, iar iluminarea acesteia va fi de 99%, întrucât Luna va fi pe cealaltă parte a Pământului, în comparație cu Soarele.
  • Ultimul Pătrar va fi pe data de 29 iunie 2024, iar Luna va fi iluminată în proporție de 46%.

Cum sunt zodiile afectate de Luna Plină din iunie

Luna Plină va influența în diferite moduri cele 12 zodii ale calendarului. N ativii din zodia Săgetător vor simți trăiri duse la extreme. Aceștia se vor îndrepta către o perioadă plină de distracție, petreceri și dorințe intense. De asemenea, și Gemenii vor pune accent pe viața de noapte, călătoriile, socializarea și distracțiile, însă într-un mod mai rațional și cumpătat.

Nativii din zodia Berbec vor avea parte de o perioadă norocoasă. Fie că este vorba despre viața profesională sau viața de cuplu, îi așteaptă vești bune. Este o perioadă prielnică pentru schimbări.

Citește și: Horoscopul pentru luna iunie 2024: Nativii din zodia Leu vor avea parte de o lună plină de oportunități

Pentru Tauri, Luna Plină înseamnă pasiune și conexiune cu persoana iubită.

Relația cu partenerul de viață devine mai intensă și este posibilă o consolidare a tot ce s-a construit până acum.

Nativii din zodia Rac sunt primii care vor câștiga în dragoste. Dacă până acum dezamăgirile s-au ținut lanț, ei bine în perioada Lunii Pline norocul este de partea lor.

Atât nativii Leu, cât și nativii Balanță vor avea câștiguri financiare considerabile. Munca de până acum începe să dea roade.

Se prevăd vacanțe și timp liber pentru relaxare.

Luna Plină din iunie 2024 nu aduce vești bune pentru nativii din zodia Fecioară. Aceste persoane vor întâlni piedici în viața sentimentală, pe care le vor traversa cu multă muncă.

Nativii din zodia Scorpion se vor simți epuizați, motiv pentru care sunt îndemnați să renunțe la unele task-uri pentru a se ocupa și de starea lor de sănătate, care a fost pusă pe al doilea loc în ultimul timp.

Citește și: VIDEO Ulei de măsline cu pesticide, retras din magazin! A fost depistat un pesticid extrem de periculos

Influența Lunii Pline din iunie 2024 aduce schimbări importante în viața nativilor din zodia Capricorn. Fie că este vorba despre un nou loc de muncă sau o avansare, lucrurile se vor așeza exact după dorințele fiecăruia.

Nativii din zodia Vărsător se numără printre cei mai puternici din zodiac în această perioadă. Luna Plină le va oferi noi forțe cu care să

lupte în îndeplinirea celor mai mari dorințe.

Luna Plină din 20 iunie 2024, marchează o perioadă romantică pentru nativii din zodia Pești. Pentru cei singuri, aceștia își vor întâlni marea dragoste după mai multe eșecuri.

Sursă: ro.rhythmofnature.net