Luna trece prin mai multe faze pe parcursul următoarelor săptămâni. De departe, cea mai așteptată este Luna Nouă din octombrie 2023, însă nici Luna Plină nu este un eveniment astronomic care ar trebui ignorat, pentru că poate avea un impact semnificativ asupra anumitor nativi.

Ce semnifică Luna Plină din octombrie 2023?

Prima fază a lunii din octombrie 2023 este Luna Nouă, care are loc pe data de 14 octombrie 2023.

Aceasta precede Luna Plină, care are loc pe data de 21 octombrie 2023. Dacă în septembrie Luna Plină mai era cunoscută drept Luna Recoltei, în a doua lună de toamnă acest eveniment astronomic mai poartă denumirea de Luna Vânătorului.

Citește și: Ce efecte are Venus retrograd asupra relațiilor noastre: Urmează o perioadă încarcată emoțional pentru aceste zodii

Cele două evenimente astronomice au o mare încărcătură energetică și pot influența sentimentele și viața de zi cu zi a mai multor nativi din zodiac.

Prin urmare, este foarte important ca în această perioadă oamenii să acorde o mai mare atenție gândurilor și sentimentelor, pentru că acestea se pot concretiza ulterior.

Luna Plină din octombrie 2023 are în centru zodia Taur

În cea de-a doua lună de toamnă, Luna Plină se află sub semnul taurului. Acest eveniment astrologic aduce schimbări importante pentru nativii acestei zodii, iar taurii pot începe să vadă schimbări la fiecare pas.

Astrologii spun că, după ce Luna Plină își intră în drepturi, unii nativi se vor simți mai conectați cu prietenii și familia. Pentru că este o perioadă în care sentimentele trebuie să fie în centrul existenței anumitor nativi, iată că este important ca acestea să nu fie ignorate sau îngropate.

Luna Plină în Taur aduce legături profunde care vor dura o perioadă destul de lungă, în funcție și de efortul pe care cei implicați sunt dispuși să îl depună.

În această perioadă, foarte multe persoane pot fi tentate să dezlege anumite taine astrologice, ceea ce sunt și încurajate să facă.

Citește și: Horoscop 2024: Viața acestor zodii se schimbă complet începând cu anul viitor

Totuși, este foarte important să ne ascultăm și să comunicăm cu sinele interior în această perioadă, pentru a ne transforma în persoane mai bune. Este important să ne respectăm dorințele și, de ce nu, să facem tot posibilul pentru a le realiza.

De departe, cel mai mare impact îl va avea Luna Plină asupra taurilor. Chiar dacă aceștia sunt considerați oricum un semn puternic și solid al zodiacului, în perioada acestei faze a lunii acești nativi sunt mai ancorați în realitate și tind să fie din ce în ce mai mult cu picioarele pe pământ.