Ce efecte are Venus retrograd asupra relațiilor noastre. Foarte mulți nativi din zodiac traversează o perioadă foarte încărcată din punct de vedere emoțional. Venus a intrat în retrograd pe data de 22 iulie 2033, eveniment astronomic care are un impact major asupra vieții amoroase a zodiilor.

Ce efecte are Venus retrograd asupra relațiilor noastre: Află cum îți afectează acest eveniment astronomic viața amoroasă

De sâmbătă, 22 iulie, Venus se află în retrograd în leu. Specialiștii spun că acest eveniment major va da peste cap viața amoroasă a mai multor nativi pentru aproximativ 6 săptămâni.

Așa cum bine știu cei pasionați de astrologie, planeta Venus este în strânsă legătură cu frumusețea, sănătatea, banii, luxul, creativitatea, pasiunea și, poate cel mai important în această perioadă, dragostea. În acest context este vorba în special despre dragostea pe care o primim și pe care o dăruim oamenilor din jurul nostru.

Astrologii atrag atenția asupra faptului că, în poziția în care se află, Venus aduce o oarecare instabilitate în cadrul vieții amoroase a nativilor. În multe cazuri, trecutul poate să îi prindă din urmă pe anumiți oameni.

Mai există șansa ca un fost partener să își facă apariția din nou în viața anumitor nativi. Sentimentul ar putea fi reciproc așa că anumite persoane ar putea avea parte de o reîntâlnire la care, cel mai probabil, nu mai sperau.

Chiar dacă situația ar putea da naștere unui stres emoțional suplimentar, iată că acest lucru s-ar putea întoarce în favoarea nativilor.

Citește și: Horoscop dragoste iulie 2023: Zodiile care își găsesc sufletul pereche

Chiar dacă anumiți nativi se așteaptă la reluarea relației eșuate, de cele mai multe ori este mai mult vorba despre o clarificare a trecutului, ceea ce ulterior i-ar putea ajuta să îl depășească mult mai ușor, pentru a se putea focusa mult mai ușor asupra viitorului.

Nativii care se află deja într-o relație pot traversa o perioadă de instabilitate sporită. Totuși, specialiștii spun că această perioadă nu este menită să aducă un stres suplimentar în viața nativilor, ci mai mult să le testeze iubirea.

Persoanele care nu sunt în acest moment implicate emoțional ar trebui să păstreze lucrurile în acest fel până ce Venus nu se va mai afla în retrograd în zodia Leu, și asta pentru că o poveste de dragoste începută în perioada 22 iulie-3 septembrie nu va fi menită să reziste.

Până când vor fi afectate zodiile de planeta Venus în retrograd?

Astrologii spun că efectele mișcării retrograde în zodia leu a planetei Venus se vor resimți până în prima săptămână din luna octombrie, în jurul zilei de 07.10. Prin urmare, oscilațiile pe plan emoțional ar putea să continue pentru anumiți nativi pentru o perioadă destul de îndelungată.

Citește și: Luna Nouă iunie 2023: Zodiile care au parte de perioadă de vis

Pentru anumite persoane, instabilitatea s-ar putea extinde și asupra segmentului financiar. Această perioadă ar putea fi depășită mai repede de persoanele care fac o introspecție serioasă în ceea ce privește dorințele lor.