Fazele Lunii sunt diferite forme în care Luna apare pe Pământ. Aceste faze variază în funcție de mișcarea re revoluție a Lunii în jurul Pământului. Luna are patru faze: Lună Nouă, Primul Pătrat, Lună Plină și Ultimul Pătrat.

Citește și: Luna Plină iunie 2023: Cum sunt zodiile influențate?

În luna iunie 2023 ne putem bucura de două fenomene care ne pot influența: Luna Plină și Luna Nouă 2023.

Luna Plină iunie 2023 va avea loc la începutul lunii iunie, în timp ce Luna Nouă 2023 va apărea pe cer abia în cea de-a doua jumătate a lunii.

Lună Plină- 4 iunie, ora 6:41 A.M.
Ultimul Pătrar- 10 iunie, ora 10:31 P.M.

Lună Nouă- 18 iunie, ora 7:37 A.M
Primul Pătrar- 26 iunie, ora 10:49 A.M.

Luna Nouă este simbolul unor noi începuturi și se spune că influențează comportamentul uman. Luna, fiind singurul satelit natural al Pământului, este esențială pentru astrologie. Iată care sunt zodiile care au parte de o perioadă de vis!

Luna Nouă iunie 2023: Iată ce zodii se vor bucura de o perioadă de vis

Luna Nouă în Gemeni va avea loc pe 18 iunie 2023, iar unele dintre zodii vor fi mai influențate decât celelalte în această perioadă.

Luna Nouă din Gemeni inspiră oamenii spre noi idei și dorința de a le urmări.

Luna Nouă în Gemeni se manifestă prin nevoia de schimbări și spontaneitate. În această perioadă este posibil să fii mai vorbăreț și vorbi cu ușurință în aceste zile. Iată care sunt zodiile care se vor bucura de o perioadă de vis în iunie 2023!

Gemeni

Pentru nativi din zodia Gemeni, luna iunie 2023 este una înfloritoare, în care vor avea parte de noi începuturi. Ei vor reuși să își rezolve niște probleme din trecut, care i-au neliniștit în ultima perioadă. Relațiile cu cei din jur, în special cu partenerul de viață, vor deveni mult mai bune.

Citește și: Zodia Leu: Cum este personalitatea celor născuți în perioada 23 iulie- 23 august

Leu

Luna Nouă va influența nativii din zodia Leu în a participa în mai multe activități și aventuri care îi vor ajuta să iasă din cotidian. Ei se vor bucura de mai multă atenție la locul de muncă sau poate chiar vor primi un premiu sau un bonus neașteptat.

Balanță

Balanțele vor avea cel mai mare succes în ceea ce privește partea financiară.

Acești nativi vor avea noroc de bani, care vor apărea din locuri la care nu v-ați fi așteptat. Sunt șanse mari să începeți un job mai bine plătit sau să primiți o mărire de salariu.

Capricorn

Luna Nouă în iunie 2023 va avea cea mai mare influență asupra Capricornului. Nativii din această zodie sunt „răsfățații” zodiacului. Eforturile depuse în ultima perioadă la locul de muncă încep să dea roade, motiv pentru care nu se va trece cu vederea. Capricornii vor trece prin cea mai bună perioadă a lor pe plan profesional.

Sursă: Playtech.ro, Womenshealthmag.com