Luna Plină iunie 2023: Cum sunt zodiile influențate? Există o mulțime de superstiții legate de Luna Plină, in special faptul că influențează comportamentul uman. Luna, fiind singurul satelit natural al Pământului, este esențială pentru astrologie. O lună plină este singura fază a Lunii în care întreaga suprafață este iluminată și poate fi observată. Din punct de vedere astronomic, această constelație este o influență considerabilă asupra diferitelor fenomene naturale.

Citește și: Fazele lunii iunie 2023: Când pică Luna Plină și Luna Nouă?

Luna Plină iunie 2023: Pe ce dată pică?

Fazele Lunii sunt produse de modul în care lumina Soarelui este reflectată de suprafața Lunii și de poziția relativă a Lunii, Pământului și Soarelui. Luna are patru faze ciclice: Lună Nouă, Primul Pătrar, Lună Plină și Ultimul Pătrar.

În luna iunie 2023, aceste faze ciclice pică în următoarele zile:

Lună Plină- 4 iunie, ora 6:41 A.M.
Ultimul Pătrar- 10 iunie, ora 10:31 P.M.
Lună Nouă- 18 iunie, ora 7:37 A.M
Primul Pătrar- 26 iunie, ora 10:49 A.M.

Luna Plină va străluci pe cer în data de 3 iunie 2023, când se va afla în constelația Săgetătorului.

În această perioadă, toate semnele zodiacale vor fi încurajate de Lună să își testeze limitele și să se aventureze în provocări inedite. Mai este numită și „Luna Căpșună”, însă nu are nicio legătură cu aspectul ei, ci doar cu perioada calendaristică în care are loc.

Luna Plină iunie 2023: Ce zodii vor fi afectate?

Zodiile de Foc: Săgetător, Leu și Berbec

Zodiile de Foc sunt primele din această listă.

Săgetătorii, Leii și Berbecii vor fi influențați direct de acest fenomen. Luna Plină 2023 le intensifică dorința de aventură, care există constant înăuntrul acestor nativi. Ei își doresc să se dezvolte mai mult decât oricând, motiv pentru care vor încerca noi activități care să îi scoată din zona de confort.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Pentru reprezentanții semnelor de Aer, Luna Plină din iunie 2023 vine neașteptat, fiind un motiv pentru a își reconsidera comportamentul.

Dacă vrei să te dezvolți, trebuie să acționezi, să iei decizii riscante. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt puși în fața unei decizii important, dacă vor lăsa totul așa cum este sau vor decide să ia acțiune și să își rezolve problemele.

Zodiile de Apă: Taurul, Fecioara, Capricornul

Există șanse mari ca zodiile de Apă să simtă nevoia să petreacă mai mult timp singuri, să se conecteze cu înțelepciunea și intuiția, alegere ce le poate aduce vindecare sufletească și multe schimbări în plan personal.

„Luna Căpșună” ar putea aduce liniște în viața zodiilor de Apă. Totul se întâmplă la timp și exact așa cum ar trebui să fie.

Citește și: Zodia Vărsător: Personalitatea celor care s-au născut în perioada 20 ianuarie- 18 februarie

Zodiile de Pământ: Taurul, Fecioara, Capricornul

Semnele de Pământ ar trebui să acorde o atenție deosebită lunii pline din iunie 2023. Acesta este un moment oportun pentru a urca pe scara carierei. Tot ceea ce era dificil înainte va începe să se rezolve. Pentru Taur, luna plină din iunie 2023 va fi un adevărat cadou: energia debordează, norocul este în afaceri. Fecioarele vor deveni mai energice și mai mobile. Capricornii sunt fericiți că viața este stabilă și previzibilă, așa că se vor relaxa în această perioadă.

Surse: Timesles.com, Divahair.ro