Zodia Vărsător: Personalitatea celor care s-au născut în perioada 20 ianuarie- 18 februarie. Potrivit astrologiei, nativii vărsători sunt de departe persoanele care posedă cel mai mare grad de unicitate din zodiac.

Aceștia au tendința de a face mereu lucrurile în alt fel decât persoanele din jurul lor, sunt nonconformiști și chiar rebeli, astfel că uneori pot fi neînțeleși.

Zodia Vărsător: Personalitatea celor care s-au născut în perioada 20 ianuarie- 19 februarie. Principalele caracteristici ale acestor nativi și cum se deosebesc de restul zodiacului

Vărsătorii sunt născuți sub semnul zodiei de Aer, astfel aceștia sunt firi neînțelese de foarte multe ori, datorită faptului că nu se încadrează în standardele conturate de societate.

De cele mai multe ori, persoanele care sunt născute în perioada 20 ianuarie- 18 februarie au tendința de a fi schimbătoare și de a lua decizii impulsive.

Nativii acestei zodii sunt adevărați visători, care își doresc să își trăiască viața pe baza unor idealuri care, de cele mai multe ori, nu se pot realiza.

Citește și: Mercur retrograd 2023: Urmează un nou hop pentru zodii în perioada 21 aprilie- 15 mai. Cei mai afectați nativi

În ceea ce îi privește pe nativii acestei zodii, aceștia se împart în două categorii care au caracteristici total opuse.

În timp ce unii vărsători sunt timizi, introvertiți, sensibili și chiar răbdători, alții sunt foarte sociabili, extrovertiți, exuberanți. Cei din urmă devin de cele mai multe ori sufletul grupului de prieteni sau al cercului social în care își desfășoară activitatea, fiind cuceritori și chiar frivoli.

Cele mai mari calități ale nativilor vărsători

Chiar dacă personalitatea vărsătorilor poate fi dificil de înțeles pentru alți nativi, în special de cei care din fire sunt temperați și aleg mereu liniștea în detrimentul haosului, nu trebuie uitat faptul că vărsătorii

au câteva calități cu care atrag orice persoană care ajunge să îi cunoască cu adevărat.

Citește și: Fazele lunii aprilie 2023: Când avem Lună Plină și Lună Nouă?

Printre acestea se numără istețimea, faptul că sunt originali și extrem de inventivi. De asemenea, chiar dacă vărsătorii sunt prietenoși din fire, independența este cea care domină caracterul acestor nativi.

Pe parcursul timpului s-a observat că vărsătorii au o capacitatea foarte mare de a deveni vizionari, aceștia fiind lideri înnăscuți.