Astăzi a avut loc un termen foarte important din cadrul procesului lui Vlad Pascu, care are loc la Mangalia. Din nefericire, înfățișarea nu a fost lipsită de evenimente. La un moment dat, în momentul în care în sală erau reamintite detaliile cutremurătoare ale accidentului, mamei lui Sebi Olariu i s-a făcut rău. Femeia nu a mai suportat durerea cu care trăiește zi de zi în inimă și a izbucnit în lacrimi.

Din fericire, nu a fost nevoia de intervenția medicilor, pentru că femeia și-a mai revenit puțin după ce a luat câteva medicamente, astfel că ședința a continuat. Nu a fost însă singurul eveniment al acestei zile. La un moment dat, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu l-a dat afară din sală pe unul dintre martori, precizând că îi va solicita prezența atunci când va fi nevoia de aceasta.

Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă, chiar dacă familiile victimelor ceruseră ca încadrarea să fie schimbată în omor calificat

În urma tragediei pe care a provocat-o în localitatea 2 Mai, familiile victimelor au solicitat ca Vlad Pascu să fie judecat pentru infracțiunea de omor calificat. Judecătoria Mangalia a respins joi această cerere și a decis că nu va schimba încadrarea juridică.

Prin urmare, Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă.

Citește și: Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, ar fi împlinit astăzi 22 de ani! Părinții sunt distruși de dor: „Aveam viața perfectă, copiii perfecți” VIDEO

Părinții tinerilor uciși în tragedia de la 2 Mai au sperat până în ultima clipă că încadrarea juridică sub care este judecat Vlad Pascu va fi schimbată.

Înainte de a intra în sala de judecată, în cadrul înfățișării de joi, 4 aprilie, tatăl lui Sebastian Olariu și-a exprimat dorința și speranța ca Vlad Pascu „să plătească prin pedeapsă pentru ceea ce a făcut”, notează Agerpres.