Dragobete este echivalentul românesc a zilei de 14 februarie- Valentine`s Day, ziua pe care din ce în ce mai mulți români o preferă pentru a celebra iubirea alături de persoana specială din viața lor.

Totuși, Dragobetele, care este sărbătorit pe 24 februarie, nu a fost uitat, așa că oamenii nu uită să le spună cuvinte dragi și la accesată dată persoanei iubite. Iată câteva mesaje care îi vor aduce zâmbetul pe buze celui sau celei dragi.

Mesaje și urări speciale pentru Dragobete 2024 

„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!”

„Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îți promit că așa vei fi mereu.”

„Am fost sceptic la început, dar tu m-ai făcut să cred că îngerii există. Cum te-ai simțit când Dumnezeu ți-a luat aripile și te-a trimis pe pământ?”

„Te iubesc așa de mult încât inima mea bate o dată pentru tine și o dată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii.

Iubesc, iubesc, iubesc, e totuși omenesc!”

„Te iubesc îți spun într-o secundă, dar să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața! Te voi iubi la nesfârșit! Nu-ți voi jura, dar îți promit!”

„Tu mă faci să rad, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!”

„Așa cum două buze se unesc pentru a forma sărutul, așa două inimi se unesc pentru a forma iubirea!”

„Gândește-te la cel mai dulce lucru, înmulțește-l cu infinit, adună o eternitate și vei ști cât îmi lipsești.”

„Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”

„Alături de tine lupt, râd, dăruiesc… trăiesc. Ce pot să cer mai mult? Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt… iubesc ființa ta toată.”

„Alfabetul începe cu litera „a”, numărătoarea cu „1”, tristețea începe cu o lacrimă, bucuria cu un zâmbet, iar fericirea mea începe cu tine!”

„Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului. De ce închidem ochii când dormim? De ce închidem ochii când visăm? De ce închidem ochii când sărutăm? Pentru că cele mai frumoase lucruri nu se pot vedea cu ochiul liber.

Când închid ochii te văd pe tine…”

Citește și: Valentine's Day 2024: Idei de destinații de vis. Locurile fabuloase care te vor face să te bucuri de zile pline de iubire

„Gândește-te la cel mai dulce lucru, înmulțește-l cu infinit, adună o eternitate și vei ști cât îmi lipsești. TE IUBESC!”

„M-am trezit astăzi motivat, căci iubirea ta îmi oferă tot ce am nevoie. Și m-am hotărât să-ți mărturisesc sentimentele mele, cu convingerea fermă că tu ești singura femeie pe care trebuie să o iubesc. Întâlnirea cu tine a fost un dar din ceruri, ești tot ceea ce am putut visa. Ai trezit în mine un sentiment pur care mă completează și îmi dă fericire. Te iubesc!

„Mă simt atât de binecuvântat în fiecare zi să am pe cineva ca tine în viața mea. Lumea mea ar fi un loc mult mai întunecat fără tine. Te iubesc!”

„Din clipa în care te-am văzut, sufletul meu s-a inundat de bucurie și lumină, căci tu ești o adevărată minune. Iubesc felul în care mă privești și îmi zâmbești!”

„Îți spun astăzi, de Dragobete, că ești cea mai importantă persoană din viața mea. Te iubesc cu o dragoste pură și sinceră!”

„Dragostea mea pentru tine nu cunoaște limite. Ești cel mai frumos dar pe care l-am primit de la destin. Te iubesc!”

„Dragostea noastră este ca un foc care arde puternic, mereu aprins și cu flacăra vie. Îți mulțumesc că împarți acest foc cu mine, soțul meu, prietenul meu și jumătatea mea cea mai bună!”

„Ești cel mai frumos lucru din viața mea, soțul meu, cel mai drag dintre oameni. Te iubesc din toată inima și îți spun astăzi că Dragobetele este un prilej minunat să-ți amintesc cât de mult te iubesc. Îți trimit cele mai dulci gânduri de Dragobete și îți spun că dragostea mea pentru tine este mereu vie!”

„Ca o floare ești mereu/ Te iubesc și te ador/ Tu ești clar sufletul meu/ Fără tine simt că mor”

„Când îți spun că te iubesc/ Râde inima în mine/ Doar la tine mă gândesc/ Vreau să fiu mereu cu tine”

„Am o singură dorință/ Și cred ca o intuiești/ Și anume dragă ființă/ Vreau și tu să mă iubești”

„Când un strop de ploaie va atinge gura ta să știi că e o sărutare trimisă din partea mea.”

„Nici o floare nu înflorește până nu este udată, nici o față nu iubește până nu e sărutată.”

„O scoică de aur e inima mea; perla iubirii se află în ea; dacă scoica se sparge de stâncile reci, perla iubirii rămâne pe veci.”

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete şi dragoste, ești totul pentru mine şi am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.”