Simona Pătruleasa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei de aproximativ două decenii. Deși este cea mai fericită în mariajul pe care îl are cu Sabin Ivanof, frumoasa prezentatoare nu a fost sigură că asta își dorește în momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Simona Pătruleasa nu dorea să se căsătorească atunci când a fost cerută

Simona Pătruleasa se bucură de o carieră de succes, dar și de un mariaj fericit, fiind împlinită pe toate planurile.

Frumoasa prezentatoare este căsătorită cu Sabin Ivanof de 19 ani, însă recunoaște că nu își dorea să se căsătorească în momentul în care actualul soț a cerut-o de soție.

Momentul cererii în căsătorie a venit pe neașteptate, în mașină, iar vedeta recunoaște că mariajul nu era prioritar pentru ea, însă a spus „DA” fără să se mai gândească, întrucât sentimentele dintre ei erau sincere și autentice. Nunta a avut loc în Capri, Italia, o destinație specială pentru cei doi.

„Anul viitor împlinim 20 de ani de când ne-am cunoscut și suntem împreună. M-au cucerit privirea și vocea lui caldă, frumoasă. Nu este ușor să găsești o persoană cu care să petreci atâta timp. Noi, ca oameni, ne mai schimbăm, dar dacă nu ai motive de bucurie pe care să le împarți, lucruri de făcut împreună și pasiuni comune este foarte greu să rămâi într-o relație mult timp.

Citește și: Maria Tonciu, în lacrimi din cauza infidelității soțului ei. Mama Andreei Tonciu a fost înșelată de partener cu menajera casei: „Rămâi cu un regret în viață”

Nu mă așteptam, sincer. Căsătoria nu era o prioritate pentru mine, nu îmi doream, neapărat, să mă mărit. Noi eram foarte bine în relație. Răspunsul a venit la fel de firesc, frumos și normal cum a fost și cererea.

Știu că mulți se așteaptă la un adevărat scenariu, la o cerere pompoasă. În cazul nostru, a fost ceva care a venit firesc. Eram în mașină și, fără vreo pregătire sau exagerare, pur și simplu m-a cerut în căsătorie.

Simplu și frumos! Nunta din Capri este una dintre cele mai frumoase amintiri. Am avut alături prieteni dragi, iar peisajele incredibile au făcut din experiența aceasta una aproape ireală.

Este destinația în care aș merge, fără să ezit, în fiecare an”, a povestit Simona Pătruleasa, în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

Cum își surprinde Sabin Ivanof soția după doua decenii de căsnicie

Simona Pătruleasa a recunoscut că soțul ei nu o mai surprinde cu lucruri materiale, gesturile mici făcute din dragoste fiind mai importante și mai speciale pentru ea.

Deși au programul aglomerat și mereu sunt prinși cu viața profesională, de fiecare dată când au timp liber, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof i-au masa în oraș. Cei doi soți își iau fetița de la școală împreună, fiind o tradiție pentru ei.

Citește și: Carmen Grebenișan și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat la doar o lună de la divorțul de Alex Militaru. Influencerița a fost surprinsă alături de noul iubit

„Nu ne surprindem cu lucruri materiale. Ne place să petrecem timp împreună și, când avem câte o fereastră, ne vedem și mâncăm împreună în oraș, iar apoi mergem și o luăm pe Ingrid de la școală. De multe ori îmi spune că noi suntem singurii care venim să o luăm împreună. Ingrid, cum spuneam, este centrul universului nostru, și e o bucurie pentru noi să fim alături de ea cât mai mult timp”, a mai spus Simona Pătruleasa.