Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta a mărturisit că nu i-a cumpărat nimic celui de-al doilea copil, invocând și motivul acestei alegeri.

Vlăduța Lupău, despre cel de-al doilea copil al său

Vlăduța Lupău se mândrește cu o carieră de succes la care mulți visează, fiind o artistă apreciată în lumea muzicii. De asemenea, pe lângă viața profesională, artista a avut noroc și în viața personală, reușind să își construiască o familie frumoasă și unită.

Frumoasa cântăreață se pregătește să devină mamă de băiețel pentru a doua oară. Ea a recunoscut că nu îi cumpără prea multe lucruri celui de-al doilea copil, întrucât deține tot ce are nevoie de la primul copil.

„Dacă era fetiță, trebuia să mai facem modificări, dar așa… nu necesită nicio schimbare, ci va lua camera lui Iair, care este cam nefolosită, el dormind și stând doar cu noi”, a declarat Vlăduța Lupău pentru viva.ro.

Vlăduța Lupău a declarat că este ajutată de soțul ei, care este implicat în orice activitate ce ține de fiul său, Iair.

”E un tată pe care multe fete și-l doresc pentru copiii lor. Mă ajută la absolut orice! Fără el nu m-aș fi descurcat de cele mai multe ori. Nu lipsește de la nicio băiță de-a lui Iair, de la nicio plimbare, de la nimic.

E prezent cu totul în orice. Tocmai de asta, Iair ne iubește extrem de mult pe amândoi, ba chiar aș putea să spun că mai mult pe el”, a mai spus artista.

Citește și: Andreea Bănică a fost amenințată și agresată de o vedetă internațională: „S-a năpustit cineva asupra mea, gesticulând, urlând, înjurând, amenințându-mă”. Declarații șocante făcute de artistă

Deși are parte de tot sprijinul, Vlăduța Lupău a apelat și la serviciile unei bone pentru a avea grijă de Iair. Artista speră că totul va fi bine și micuțul se va înțelege cu femeia care va avea grijă de el.

„Da, deja am apelat la o agenție și bona e „pe drum. Așteptăm să ajungă și să avem noroc de o femeie bună cu care să ne înțelegem și noi, dar mai ales Iair, pentru că va locui în casa noastră”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, despre depresia postnatală

După ce l-a născut pe primul său fiu, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu depresia postnatală, boală în care inițial nu a crezut. Cu toate acestea, artista a trecut printr-o formă ușoară care a durat o perioadă scurtă de timp.

Citește și: Andreea Mantea, declarații șocante despre boala autoimună de care a suferit: „ Am obosit, cred că acesta este răspunsul”. Modul miraculos prin care s-a însănătoșit

„Mereu judecam femeile cu depresie postnatală și ziceam ca nu există așa ceva și că e doar în capul lor. Ei bine, îmi dau două palme și îmi retrag cuvintele! Fără să am vreo explicație, pot spune ca am trecut cumva printr-o ușoară etapă de genul acesta. Din orice plângeam și eram extrem de sensibilă și de afectată de orice.

A ținut puțin, și ăsta a fost norocul meu și al celor din jur. (râde) Nu cred ca pot face ceva anume ca să nu mai trec prin depresie postnatală, pentru că e o chestie inexplicabilă, ca și legile nescrise. Vedem ce urmează”, a spus artista.