Vestea că Naomy, prima cântăreață transgender din România, s-a stins din viață a luat prin surprindere showbiz-ul. Celebra cântăreață a murit la 47 de ani în Dortmund, Germania, pe data de 19 aprilie, unde se afla în comă în urma unui accident vascular cerebral. Alături de ea se afla chiar iubitul ei, care i-a stat alături până în ultima clipă.

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, semnele pe care le-a primit înainte de moartea regretatului actor: „Ultimele mele cuvinte au fost: de ce m-ai lăsat?!”

Naomy a fost o cântăreață, compozitoare și actriță transgender de etnie romă, care era de nelipsit pe micile ecrane în anii 2000. Vestea că artista s-a stins din viață i-a întristat pe toți cei care au cunoscut-o pe Naomy. Comunitatea LGBTQ face eforturi pentru repatrierea cântăreței transgender. Familia artistei din România nu are bani pentru a putea aduce trupul neînsuflețit al lui Naomy înapoi în țară și nu au nici loc de veci unde să o înmormânteze.

Familia lui Naomy nu vrea să se implice în repatriere: „Nu-i interesează”

Familia lui Naomy locuiește în Mureș, iar apropiații și prietenii lui Naomy au încercat din răsputeri să ăi contacteze. Vestea că Naomy a murit au primit-o chiar din partea iubitului ei. Surse din comunitatea LGBTQ au dezvăluit pentru Click că familia regretatei artiste nu vrea să se implice în repatrierea ei, deoarece nu au bani.

Mai mult decât atât, Naomy nu are nici măcar loc de veci.

Costurile repatrierii ar putea duce la aproximativ 7000-9000 de euro, bani pe care apropiații și prietenii lui Naomy încearcă să îi strângă. Apropiații fac eforturi pentru a o convinge pe Floarea, sora lui Naomy, să meargă în Germania pentru a se ocupa de actele repatrierii sau să dea o procură cuiva apropiat, care ar putea să plece în locul ei. 

„Familia ei stă undeva în Mureș. De abia am reușit să dăm de ei. Ei au fost anunțați de iubitul acesteia că a murit, în limba engleză. Nu se știe ce au înțeles ei.

Ei au fost vreo 11 frați, unii dintre ei au mai și murit. Acum trebuie să-i convingem să ne dea procură ca să putem merge să repatriem trupul.

Ei nu vor să meargă pentru că nu-i interesează și nici nu au bani deloc.

Iubitul lui Naomi a fost cel care a stat cu ea pe perioada cât a fost spitalizată. El ne-a anunțat, era disperat săracul când a murit!”, au dezvăluit surse din comunitatea LGBTQ, pentru sursa citată mai sus.