Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar împreună au patru copii. După ce s-a retras din televiziune, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au luat decizia de a se muta în Miercurea Ciuc. Cei doi au stat în ultimul deceniu departe de tabloide și viața agitată din Capitală, însă asta nu înseamnă că speculațiile au încetat să apară.

Citește și: Zsolt Cergo n-a mai rezistat și a zis tot adevărul despre divorțul de Nicoleta Luciu, după toate zvonurile apărute în ultima perioadă: „Viața nu este mai liniștită”. Ce se întâmplă, de fapt, între ei?!

Recent, în mediul online a apărut un zvon conform căruia Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo ar fi la un pas de divorț. Nu este prima dată când cei doi se confruntă cu această speculație.

În anul 2021, au fost puți din nou în fața unor zvonuri despre divorț. Atunci, Nicoleta Luciu a mărturisit public că are un mariaj și o familie fericită și nu există nicio discuție despre divorț. Istoria se repetă și în 2024, iar recent, soțul celebrei actrițe a fost cel care a avut o reacție cu privire la zvonurile separării.

Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații despre presupusul divorț: „Este foarte deranjantă treaba asta”

Zsolt Csergo a fost cel care a încheiat zvonurile unui divorț de această dată. Soțul Nicoletei Luciu a negat că urmează ca familia lor să se destrame. Mai mult decât atât, el a mărturisit că aceste speculații produc mult rău familiei sale. El susține că se confruntă cu aceste zvonuri false de mai bine de 15 ani și niciodată nu au fost adevărate. 

„Nu este nimic adevărat.

La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre” a declarat Zsolt Csergo, pentru Cancan.

Soțul Nicoletei Luciu a vrut să transmită că atât el, cât și familia lui sunt bine.

Ei locuiesc în continuare în Miercurea Ciuc, despre care Zsolt Csergo spune că nu este un mai liniștit decât Bucureștiul. 

„Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a mai spus soțul Nicoletei Luciu, pentru sursa citată mai sus.