În această seară, de la ora 22:30, fanii îndrăgitului serial “Rocco Schiavone” își vor regăsi personajul preferat pus în fața unui caz ce pare greu de descifrat, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D2.

În timp ce Enzo Baiocchi este încă de negăsit, Rocco investighează crimele care au ca victime cuplul Moresi, găsiți morți în casa lor, într-o stare avansată de descompunere.

Motivul crimei rămâne un mister pentru că, în ciuda semnelor care indică să se fi petrecut o spargere, înainte de tragedie, nimic nu lipsește din casa

familiei Moresi.

Primul suspect care intră în vizorul inspectorului este Andrea, fiul dependent de stupefiante al cuplului, însă Rocco nu îl scoate din “discuție” nici pe Giorgio, fiul cel mare al cuplului decedat, care dezvăluie că tatăl său deținea o colecție neprețuită de ceasuri, ascunsă într-un dulap secret.

Suspiciunile cresc în privința criminalului, atunci când Rocco descoperă că cea mai valoroasă piesă din colecția de ceasuri a familiei Moresi lipsește iar inspectorul, împreună cu Italo, descoperă cine se face vinovat de “dispariția” piesei.

Toate indiciile conduc către Andrea, însă Rocco simte că ceva nu prea se potrivește.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2.