În această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Rocco Schiavone”, ancheta care a cutremurat oamenii legii ajunge la un punct de cotitură, din cauza lui De Ruta și D'Intino. Cei doi agenți au adunat numele tuturor persoanelor care au rămas în Aosta, în ziua în care Adele a fost ucisă. Din lunga listă, numele lui Corrado Pizzuti iese în evidență pentru Rocco, bărbatul care conducea mașina din care Luigi Baiocchi a împușcat-o pe Marina și a ucis-o.

Prin urmare, este din ce în ce mai probabil ca uciderea Adelei să fie o consecință a faptelor greșite comise de Rocco în urma morții soției sale.

Consultându-se cu De Silvestri, Rocco află că Corrado Pizzuti s-a mutat lângă Pescara și că împotriva lui a fost emis un mandat de arestare, în urmă cu câteva zile. Rocco decide astfel să o viziteze pe partenera de viață lui Pizzuti, femeia care l-a dat dispărut dar, pentru a da curs investigației, inspectorul trebuie să părăsească din nou Aosta.

Când Caterina realizează că șeful ei investighează moartea Adelei împotriva dorinței comisarului, ea insistă să meargă cu el. Rocco se preface că acceptă compania Caterinei, dar părăsește în secret secția de poliție.

Un șir de evenimente teribile vor continua să apară în investigația inspectorului Rocco și o serie de întâmplări din trecut îl vor determina pe acesta să se apropie de elucidarea cazului.

Cum îl va afecta pe Rocco găsirea criminalului Adelei și ce suferință teribilă, din trecut, nu-i dă pace inspectorului, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2.