În această seară, în noul episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe controversatul inspector tot mai înversunat sa afle întreg adevărul în cazul răpirii tinerei Chiara. Cazul Berguet, aparent închis, mai are multe mistere de dezvăluit. Instigatorul răpirii tinerei Chiara Berguet, Mimmo Cuntrera, arestat în cele din urmă, a murit ucis în închisoare, în timpul unei altercații create special pentru a distrage atenția tuturor, înainte ca acesta să își poată mărturisii legăturile pe care le avea cu crima organizată și să dezvăluie mai multe detalii despre răpire, urmând a dezvălui și identitatea

misteriosului Carlo Cutrì, omul care a încercat să pună mâna pe Edilbent.

Pentru a investiga mai departe, Rocco o roagă pe Anna să-l invite la o petrecere cu soții Turrini, părinții lui Max, pe iubitul Chiarei Berguet, precum și pe cei responsabili pentru împrumutul eșuat al băncii către Edilbent. Rocco este convins că exista un sistem care profită de companiile aflate în criză, iar la petrecere, la care este invitată toată lumea bună din Valea Aostei, inspectorul speră să găsească noi indicii.

La petrecere, Rocco se întâlnește cu un vechi cunoscut, Walter Cremonesi, un fost prizonier care încearcă acum să-și facă o viață nouă.

Între timp, Fumagalli descoperă că Cuntrera a fost ucis cu o injecție cu o substanță folosită în scopuri veterinare. Rocco decide să petreacă noaptea în închisoare pentru a înțelege cum a fost posibil ca cineva să fi făcut injecția: unul dintre paznici trebuie să fi fost complice.

Citește și: Rocco Schiavone, justițiarul din Aosta

În timp ce Italo și Caterina se confruntă cu prima criză în cuplu, el dorind să se mute împreună și ea dorind să-și păstreze independența, polițiștii lui Rocco au sarcina să-l supravegheze pe Walter Cremonesi, dar descoperă că bărbatul este deja supravegheat de către politie.

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2.