Fanii serialului ”Rocco Schiavone” își vor regăsi în această seară, eroul preferat, tot mai înverșunat în a elucida cazul răpirii tinerei Chiara, în noul episod difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2.

Rocco descoperă că banii care l-au salvat pe Edilbent, firma lui Berguet, proveneau de la o firmă fictivă ascunsă în spatele unui magazin pentru copii, al carui proprietar este un anume Carlo Cutrì. Rocco înțelege că la mijloc este vorba despre crimă organizată.

Polițistul bănuiește că banca ar fi refuzat să refinanțeze compania și că ei sunt, cel mai probabil, în spatele răpirii fetei.

Berguet se confruntă cu teoria polițistului, iar acesta cedează presiunilor inspectorului. Chiara a fost răpită pentru că acesta nu a putut să ramburseze banii pe care i-a împrumutat.

Răpitorii află ce se întâmplă, dar nu o lasă pe Chiara să vorbească cu părinții ei.

Acest lucru îl face pe Rocco să fie suspicios. Întâmplător, Rocco reușește să afle identitatea răpitorilor, datorită unui substanțe interzise pe care Chiara a folosit-o și din care au fost găsite urme pe corpul unuia dintre cei doi șoferi de camion morți pe care îi cerceta.

Cum va proceda Rocco pentru a da de urma tinerei Chiara daca va reuși acesta să o readucă pe aceasta în sânul familiei sale, puteți afla în această seară, într-un nou episod din serialul ” Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2.