Investigațiile lui Rocco Schiavone privind accidentul mortal în care a fost implicată o mașină cu numere de înmatriculare false, în care și-au pierdut viața doi oameni, vor fi umbrite de vestea răpirii fiicei lui Pietro Berguet, un cunoscut constructor local. Persoana care a raportat dispariția a fost o prietenă de școală a acesteia, care a devenit suspicioasă pentru că nu a văzut-o pe Chiara de când și-au luat rămas bun la o petrecere disco cu două seri înainte.

Rocco, punând în scenă furtul fals al uneia dintre mașinile familiei, le face o vizită și observă nervozitatea și suspiciunea mamei Chiarei. Femeia devine rapid suspecta în legătură cu răpirea fiicei sale, mai ales că femeia nu a raportat dispariția fiicei sale, iar Schiavone descoperă că Pietro avea, de ceva vreme, datorii mari care au fost plătite brusc într-un mod misterios.

În tot acest timp, într-o cabană pierdută în munți, Chiara Berguet este sechestrată, fără mâncare sau apă, și singura ei companie este un câine fără stăpân care nu știe cum să o ajute.

Daca va reuși celebrul inspector sa descopere cine se afla in spatele răpirii Chiarei și dacă va reuși să o salveze pe tânără, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ” Rocco Schiavone ”, difuzat numai la Kanal D2.