În aceasta seara, de la ora 22:30, fanii serialului ”Rocco Schiavone” îi vor regăsi pe Rocco și Italo ascunși într-un refugiu înalt în munți, așteptând să declanșeze capcana întinsă pentru Carlo și Sandro, suspectați că l-ar fi ucis pe Ludovico. Între timp, Italo reușește să-l facă pe Rocco să-l ierte că a început o relație cu Caterina și subcomisar, care la rândul său are din ce în ce mai multe probleme cu Nora care se plânge de puțina atenție pe care o primește din partea acestuia.

Operațiunea pusă la cale de Rocco și Italo va fi un succes, Carlo și Sandro picând în cursa polițiștilor.

Odată ce un caz a fost rezolvat, misterul cadavrului fără nume rămâne. Fumagalli, anatomopatologul, subliniază faptul că pe unul dintre degetele cadavrului exista un inel care a fost pierdut sau furat în zarva descoperirii. Rocco găsește podoaba ”pierdută” și două nume trezesc interesul polițistului, în achetă.

Franca și Mario sunt personajele devenite suspecte, numele fiind gravate pe inelul victimei insă, nimeni nu știe cine sunt aceștia. Rocco insistă să investigheze cercul cunoscuților lui Guerlan Bresson, și astfel descoperă doi servitori pe nume Franca și Mario, ambii în viață.

Ce se va întâmpla atunci când dovezile, atât de elocvente, în cazul cadavrului fără nume, ascund un secret tulburător, și ce decizie uluitoare va lua Rocco, în acest caz, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.