În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2, inspectorul își concentrează suspiciunile asupra lui Abela, ca fiind autoarea teribilului incident însă cum s-a ajuns aici, nimeni nu știe…

Când vorbește cu tânăra Chiara Berguet, încercând să o ajute să depășească această perioadă dificilă, de după răpire, Rocco primește de la aceasta o serie de documente pe care iubitul tinerei, Max, le-a furat din casă.

Aceste documente ar putea ajuta la demonstrarea faptului ca Banca este implicată în toată povestea teribilă a familiei Berguet. Între timp, tatăl Chiarei este din ce în ce mai distras și mai distant față de familia sa.

Rocco descoperă întâmplător că Abela, în dialectul provensal înseamnă albină, asemeni albinei tatuată pe corpul escortei Amelia, și înțelege că este probabil sora gardianului închisorii. Acum realizează că asta este legătura între înalta societate din Valea Aostei și uciderea lui Mimmo Cuntrera.

Rocco intră în casa Turrini, de data aceasta în secret, în căutarea substanței care l-a ucis pe Cuntrera. Inspectorul găsește și dovezi că mirele Dodò este nimeni altul decât Carlo Cutrì, mafiotul din spatele întregii operațiuni, și a răpirii lui Berguet.

Ce se va întâmpla atunci când Rocco o va aresta pe Amelia și ce fapte teribile va săvârși tatăl Chiarei puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone” difuzat numai la Kanal D2.