În această seară, de la ora 22:30, odată cu difuzarea noului episod din serialul ”Rocco Schiavone”, îl regăsim pe controversatul om al legii aflat în suferință.

Pe coasta Abruzzo, fără ca nimeni să bănuiască, se ascunde Enzo Baiocchi, un bărbat care, atentând la viața lui Rocco Schiavone, a ucis-o, din greșeală, pe prietena inspectorului, Adele.

Uciderea Adelei reprezintă o lovitură foarte dură pentru Rocco, dar și pentru prietenii săi din Roma, Sebastiano, Brizio și Furio.

Sebastiano, devastat de durerea pierderii Adelei, îi cere lui Rocco să promită că atunci când îl vor găsi pe vinovat, vor face dreptate fără a implica Poliția.

Rocco este nevoit să-și părăsească casa din Aosta, nemaifiind în siguranță și se întoarce la Roma, în casa în care locuia cu soția sa, Marina. Fără să piardă vremea, Rocco decide să-i dea de urmă criminalului misterios, fiind convins că uciderea Adelei a fost o greșeală, și că el era cel vizat de ucigaș. 

Nu este ușor pentru Rocco să se reîntoarcă la vechea lui viață, dar pentru a-și ajuta prietenii, trebuie să păstreze aparențele pentru a continua investigația.

Rocco demarează propria anchetă și îi interoghează pe toți cei care ar putea fi vinovați, începând cu Stefania Zaccaria, o criminală care tocmai a fost eliberată din închisoare. Metodele lui Rocco se dovedesc a fi asemănătoare mai mult cu cele ale unui criminal, decât cu cele ale unui om al legii.

Ce este dispus să facă Rocco, pentru a afla cine este criminalul lui Adele și cine este persoana apropiată inspectorului, care va avea reacții de neconceput în acest teribil caz, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2.