"Au fost atât de frumoși anii ‘90! Nu-mi place lumea digitală..."  a postat aceasta.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată! Celebrul actor Cüneyt Mete a dezvăluit ce va face anul acesta pentru a se menține în formă, după problemele de sănătate suferite!

Nostalgiile unei mari actrițe

Fanii au remarcat ca anii par că nu au trecut deloc peste frumoasa actriță.

"Tot așa ai rămas, nu ai îmbătrânit deloc", "Ești la fel de frumoasă ca întotdeauna. Mi-aș dori să fiu la fel de grațioasă și frumoasă ca tine..", "Ești un monument de frumusețe",  sunt câteva dintre mesajele pe care fanii le-au scris la postările care au adunat mii de aprecieri.

Fotografiile sunt ale frumoasei actrițe Simge Selçuk, cea care dă viață personajului Nebahat din serialul "Totul pentru familia mea". La cei aproape 48 de ani, Simge arată impecabil.

Cum se menține frumoasa actriță?

Actrița are un stil de viață sănătos și un ritual de frumusețe pe care îl respectă cu sfințenie și nu este adepta intervențiilor estetice.

"Îmi curăț mereu pielea cu atenție și îmi aplic crema hidratantă pentru că produsele de machiaj sunt suficient de abrazive, așa că importantă este curățarea. Nu mi-am făcut încă botox, nu pentru că sunt împotrivă, dar joc scene foarte dramatice și nu vreau nicio intervenție care să mă facă să-mi pierd expresia facială. Mă voi gândi la asta când va veni momentul și voi simți nevoia",  a declarat frumoasa actriță jurnaliștilor din Turcia.

Pe Simge Selçuk o puteți urmări în fiecare seară, de luni până joi, începând cu ora 20.00, în serialul" Totul pentru familia mea", la Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Kadir, la scurt timp după ce actorul a părăsit distribuția! Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Turan Cihan Şimşek! „Am experimentat multe pentru a fi mândri unul de celălalt”