După o perioadă în care părea că totul se liniștește și situația cu fostul soț se calmează, Oana Roman a dezvăluit noi informații. Vedeta se confruntă din nou cu probleme cu Marius Elisei, după ce bărbatul i-a furat telefonul și a început să o șantajeze.

Oana Roman, șantajată de Marius Elisei

În ultima perioadă, Oana Roman s-a concentrat pe cariera sa și pe creșterea fiicei sale, lăsând în urmă problemele legate de fostul soț.

Despre dificultățile din căsnicia sa, Oana Roman a vorbit adesea public, încercând să fie transparentă față de persoanele care o urmăresc.

Recent, ea a adus în discuție un incident din trecut, când fostul soț i-a furat telefonul și a făcut poze cu conversațiile ei cu altă persoană, ulterior șantajând-o. Oana Roman a subliniat că acest incident a avut loc după divorțul lor.

Citește și: Ce se întâmplă cu Isa, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? E tot mai afectată de lipsa tatălui: „Mă rog la Dumnezeu”

”Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela.

A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a declarat Oana Roman, conform spynews.ro.

Oana Roman recunoaște că a avut aventuri de o noapte

Oana Roman a surprins internauții prin sinceritatea sa, recunoscând că a avut aventuri de o noapte, ceea ce i-a luat pe mulți prin surprindere.

„E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, declara Oana, pe Instagram.

Citește și: Ce moștenire a primit Catinca Roman de la mama sa? A spus tot adevărul după moartea Mioarei Roman: „Sunt împăcată”

Fanii au întrebat-o pe Oana dacă bărbatul cu care a avut o aventură ar fi fost Pepe, întrucât de-a lungul timpului s-a vehiculat că vedeta ar avea o pasiune pentru artist. Cu toate acestea, vedeta a oferit un răspuns neașteptat, care i-a surprins pe mulți.

„Nu! Pentru că s-ar fi numit incest, deoarece el este realmente fratele meu. Și va fi până când nici eu, nici el nu vom mai fi. Și vom fi frați și sus, în Cer”, a mai spus vedeta.