Au trecut aproape două luni de la moartea Mioarei Roman, eveniment care a adus multă tristețe în inimile celor apropiați. Oana Roman a angajat-o pe Gabriela Lucuțar, proprietara unei firme de pompe funebre, supranumită „Regina Întunericului”, pentru organizarea înmormântării mamei sale. Funeraliile au fost unele fastuoase, cu limuzină de lux, colivă cu foiță de aur, iar slujba a fost oficiată de opt preoți.

Citește și: Oana Roman, semn divin la aproape două luni de la moartea mamei sale! Ce i-a transmis în vis: „Și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație”

Catinca Roman a fost invitată recent într-o emisiune televizată, acolo unde a spus că a fost dorința surorii ei ca înmormântarea să fie una fastuoasă. Ea a mărturisit că și-ar fi dorit să organizeze ceva mult mai discret.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși.

Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina.

La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin.

S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a declarat Catinca, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Oana Roman, mesaj pentru sora ei, Catinca: „Ești nemulțumit de ce face celălalt”

Oana Roman a răspuns în urma declarațiilor făcute de sora ei. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, fiica lui Petre Roman i-a transmis un mesaj cu subînțeles surorii sale, Catinca Roman.

Ea este nemulțumită de comentariile făcute de propria soră, în contextul în care nu s-ar fi implicat cu nimic pentru înmormântare.

@oanaromanoficial #foryou #foryoupage #oanaroman ♬ original sound- oana roman

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara

100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa.

Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva.

Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic. Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie.

Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt, astfel încât să am inima și conștiința împăcată. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă ”, a declarat Oana Roman.