Moartea Mioarei Roman a reprezentat un moment foarte dificil pentru fiicele acesteia. Oana Roman îi simte din plin lipsa celei care i-a dat viață însă, cu toate acestea, vedeta are o alinare. Influencerița a mărturisit că simte cum este vegheată de mama sa, din cer, de unde îi și dă putere și o ajută să depășească greutățile care, inevitabil, apar în viața de zi cu zi.

Oana Roman spune că astfel își găsește puterea de a merge mai departe.Vedeta

este susținută moral și de prietenii ei apropiați, care au vrut să îi fie alături în această perioadă extrem de dificilă și au vrut să îi ofere ajutor, așa cum a mărturisit chiar influencerița. Totuși, Oana Roman nu a acceptat, pentru că spune că nu o caracterizează acest lucru.

„Eu cred că îmi dă putere în continuare și o să-mi dea tot timpul.

Ăsta e un lucru cert pentru mine! Încontinuu o să-mi dea putere multă și ea însăși, prin tot ce a făcut ea în toată viața, a fost tot timpul un exemplu pentru mine, că nu trebuie să te oprești, nu trebuie să te lași doborât și trebuie să-ți găsești mereu puterea să mergi mai departe, să înfrunți lucrurile și să le duci.

Eu nu prea cer ajutor, din păcate.

Mi se oferă ajutor de mult ori, sunt întrebată dacă am nevoie, dar întotdeauna spun că nu. Eu mă rog la Dumnezeu să n-am nevoie, să nu trebuiască să am nevoie”, a mărturisit Oana Roman, la un post de televiziune.

După moartea Mioarei Roman, Oana Roman a dezvăluit că nu are decât o singură dorință. Mai exact, vedeta speră să fie sănătoasă și să aibă puterea de a merge mai departe în orice situație.

„Singurul lucru pe care mi-l doresc este să rămân sănătoasă și să merg mai departe. Am prieteni foarte apropiați”, a dezvăluit vedeta.

Citește și: Minune la priveghiul Mioarei Roman! Nimănui nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat cu foița de aur de pe colivă: „Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună”

Mioara Roman a decedat a decedat la vârsta de 83 de ani, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul în care a trăit în

ultima parte a vieții sale. Mama Oanei Roman a avut mai multe probleme de sănătate, dar a murit în urma unui stop cardio respirator.