Oana Roman trece prin cea mai grea perioadă, după ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Fosta jurnalistă și profesoară de arabă a suferit un stop cardio-respirator în somn, în timp ce se afla la un centru de bătrâni din Snagov. Mama Oanei Romana fost condusă pe ultimul drum pe data de 26 februarie, de către toți oamenii care au iubit-o și au respectat-o de-a lungul vieții.

Trupul ei neînsuflețit își are locul de veci în Cimitirul Reînvierea din Capitală.

Citește și: Oana Roman, primul mesaj după înmormântarea mamei sale! Cine i-a fost alături în aceste momente: „Fără voi aș fi fost acum singură pe lume”

Fosta prezentatoare TV a avut parte de o surpriză atunci când i-a vizitat ultima dată mormântul mamei sale. Oana Roman a rămas plăcut surprinsă atunci când a observat că oamenii încă se gândesc la ea și o vizitează.

După parastasul de 9 zile, Oanei Roman nu i-a venit să creadă atunci când a găsit un mărțișor pe crucea mamei sale. Vedeta a postat o fotografie și un mesaj pe pagina ei de Instagram, în care i-a mulțumit persoanei care s-a gândit să facă acest gest emoționant pentru mama ei.

„Astăzi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir.

Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale: „A plecat în liniște” 

Oana Roman s-a asigurat că mama ei a avut o înmormântare fastuoasă. Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum într-o limuzină de lux, înconjurată de flori albe, iar slujba a fost oficiată de opt preoți.

La câteva zile după ce și-a condus mama pe ultimul drum, Oana Roman a făcut mai multe declarații pe pagina ei de Instagram. Cu lacrimi în ochi, vedeta le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare în ultimele zile. Ea este mulțumită de faptul că cea care i-a dat viață a avut parte de funeralii demne de viața pe care a dus-o.

„Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn și mama a fost petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat și

așa cum trebuia și mă bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și o voi face în continuare. Eu cred că nu e creștinește să-i judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem, nu e creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală, așa că eu consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește”,
a transmis Oana Roman pe pagina ei de Instagram.