Oana Roman trece acum prin cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator în somn, în timp ce se afla într-un cămin de bătrâni din Snagov, unde era internată de luni bune. Luni, 26 februarie 2024, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, iar de întreaga slujbă s-a ocupat Gabriela Lucuțar, patroană de servicii de pompe funebre, cunoscută și ca „Regina Întunericului”.

Citește și: Ce este tanatoestetică funerară, procedura pe care Mioara Roman a făcut-o înainte de înmormântare: „Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei”

La o zi de la înmormântarea mamei sale, Oana Roman a postat pe pagina ei de Instagram primul mesaj. Fosta prezentatoarea TV le mulțumește tuturor celor care i-au transmis gânduri și mesaje de încurajare în această perioadă.

De asemenea, vedeta le mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au ajutat-o să o conducă pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață. Oana Roman a mărturisit că simte că mama ei îi trimite în continuare putere și liniște pentru a trece peste toate. De asemenea, ea a dat de înțeles că va lua o pauză de la social media. 

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulțumesc celor care au venit să și ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi si lângă mama. Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea. Mulțumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tu desăvârșit. Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri. Mulțumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe si tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujba pentru mama.
Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje si simt liniște, pace si iubire. O sa vorbim aici când o sa simt ca pot fi din nou cu voi”
, este mesajul postat de Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Semn divin înainte de înmormântarea Mioarei Roman: „Ele plângeau împreună peste colivă”

Gabriela Lucuțar a făcut o dezvăluire uluitoare cu privire la semnul divin pe acre l-a primit, înainte de înmormântarea Mioarei Roman.

Organizatoarea ceremoniei se ocupa de coliva pentru înmormântare, pe care a ornat-o cu foiță de aur de 24 de karate, în timp ce vorbea cu Oana Roman la telefon, care plângea. În acel moment, foița de aur a început să ia forma unor lacrimi, oricât de mult ar fi încercat „Regina Întunericului” să le ofere altă formă.

„Este o colivă cu foiță de aur de 24 de karate.

În timp ce o ornam, m-a sunat Oana (Roman – n.r.). Eu aș fi vrut să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea și foița de aur se așeza precum lacrima. Erau lacrimile Oanei...

I-am și spus acest detaliu. A rămas așa ornată. Singure s-au așezat. Poate vi se pare ciudat, dar trăiesc lucrurile acestea. Știu că vin de undeva de sus. Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună peste colivă. A fost un moment foarte emoționant.

Nimic nu este întâmplător. Sufletul este lângă trup 40 de zile, dar și lângă locul în care a stat. Eu sunt prietenă bună pentru Oana. Am încercat să fiu lângă ea moment de moment. Am organizat totul în liniște. Dumnezeu e cu noi când ne încheiem misiunea”, a declarat Gabriela Lucuţar, pentru Playtech Știri.