Moartea Mioarei Roman le-a întristat peste măsură pe Oana Roman și pe Catinca, sora acesteia. La scurt timp de la decesul celei care i-a dat viață, Catinca Roman a oferit primele declarații.

Mioara Roman s-a stins din viață în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul în care și-a petrecut ultima parte a vieții sale. Oana Roman nu s-a aflat în țară la momentul decesului celei care i-a dat viață.

Vedeta se afla alături de Isabela, fiica sa, în Egipt. Cum a aflat tragica veste, Oana Roman a luat primul avion și se află în drum spre casă, unde o așteaptă sora sa, cât și restul familiei.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!

„Regina Întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar ține în permanență legătura cu Oana Roman: „A luat primul avion, de urgență. Se întoarce acasă”

Chiar dacă vedeta nu se afla încă în țară, Oana Roman și familia acesteia au decis cine se va ocupa de toate cele necesare înmormântării mamei sale. Este vorba despre Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, o adevărată personalitate în ceea ce privește domeniul serviciilor funerare.

Se pare că detaliile înmormântării Mioarei Roman au fost stabilite încă din luna decembrie a anului trecut de către Oana Roman, care a ales să apeleze la serviciile prietenei sale, notează libertatea.ro.  

Citește și: „Cea mai bună minciună este adevărul” Lecția de viață pe care a primit-o Oana Roman de la mama ei și pe care nu a uitat-o niciodată: „Vă spun eu că așa e!”

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat cea care se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman, Gabriela Lucuțar.