Oana Roman este foarte apropiată de mama sa. Încă de când Mioara Roman a început să aibă probleme de sănătate, vedeta i-a fost în permanență alături celei care i-a dat viață.

Influencerița se gândește constant la mama ei și la sfaturile pe care i le-a dat pe parcursul timpului, așa cum a făcut și recent, atunci când a deci să împărtășească cu fanii ei din mediul online o adevărată lecție de viață, în care unii urmăritori ai vedetei au simțit că ar putea fi vorba de un subînțeles. 

„Mi-am adus aminte de un lucru pe care l-am învățat de la mama, care spune așa: cea mai bună minciună este adevărul, pentru că minciuna are picioare scurte. De ce? Uiți! Oricât de deștept ești, în momentul în care spui foarte multe minciuni, la un moment dat uiți ce ai spus și te încurci, te dai în vileag. Orice minciună este deconspirată! Așa că mai bine ori taci, ori dacă vorbești, spui adevărul, pentru că cea mai bună minciună este adevărul.

Vă spun eu că așa e! Când minți mult, mult... te încurci în minciunile tale. Nu-i așa?”
, a spus vedeta pe InstaStory.

Oana Roman, clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Mioara Roman: „A fost un an foarte, foarte greu”

La început de 2024, Oana Roman a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor în clipele în care mama sa a trecut prin intervenții chirurgicale.

Pe parcursul timpului, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat, astfel că vedeta a ajuns să îi poarte de grijă celei care i-a dat viață și să fie responsabilă pentru aceasta. 

„În primul rând, a fost un an foarte, foarte greu pentru mama și pentru mine, pentru că a fost un an în care ea nu s-a simțit bine, în care a suferit două intervenții chirurgicale majore, în care a fost internată de multe ori.

De multe ori, am crezut că o să o pierdem și toate aceste lucruri pe mine m-au obosit mental.(...) Cumva am ajuns în punctul în care eu sunt cumva mama și ea este copilul, adică eu am responsabilitatea ei și grija ei să îi fie bine, să fie foarte bine îngrijită”, a spus Oana Roman pentru Spynews.ro