Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt definitiv relației lor în acest an. Chiar dacă au divorțat la începutul anului 2021, ei s-au împăcat la scurt timp și au decis să își mai ofere o șansă, în special de dragul fiicei lor, Isabela. De atunci, cei doi au trecut prin multe împăcări și despărțiri, până au ajuns la o separare definitivă în luna septembrie a acestui an.

Citește și: Oana Roman, pregătită să iubească din nou? Ce le-a mărturisit vedeta fanilor ei: „Hai să stăm de vorbă!”

Deoarece Oana Roman este foarte deschisă cu fanii ei, ea a făcut recent o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, acolo unde a oferit noi detalii despre separarea de fostul ei soț. Întrebată cum a putut să pună capăt definitiv căsniciei sale, fosta prezentatoare TV a mărturisit că a fost un proces lung, a pus bariere și a reușit să își găsească

din nou liniștea. Vedeta a mai spus că a putut să treacă peste căsnicia cu Marius Elisei în momentul în care acesta și-a găsit „o altă victimă”, fiind vorba despre noua iubită a acestuia. 

„Eu am știut de mult că nu mai merită și totuși am mai încercat, știind că încerc degeaba, pentru că nu se mai putea. Cum am știut ce să fac? Pur și simplu am știut că trebuie să pun stop definitiv și pentru totdeauna și asta a însemnat să-mi fac un plan prin care să reușesc să scap

definitiv. Am știut că nu voi scăpa decât dacă voi pune bariere, voi spune nu și mă voi izola complet de cealaltă persoană, astfel încât să o determin să plece de bună voie, la un moment dat. Știam că nu va pleca de bunăvoie, decât dacă va găsi o altă victimă. Până la urmă, lucrul ăsta s-a întâmplat și asta mi-a adus mie o mare liniște și o mare bucurie, dar a fost un proces lung”,
a declarat Oana Roman pe InstaStory.

Marius Elisei, dezvăluiri despre noua lui relație: „Sunt un bărbat fericit și liniștit”

Marius Elisei și-a găsit o nouă iubită la scurt timp după despărțirea de Oana Roman. Între cei doi a început un adevărat scandal, după ce fostul soț al vedetei a mărturisit că ar fi rămas cu ea doar de dragul fiicei lor.

Mai mult decât atât, Oana Roman își acuză fostul soț că nu își face timp pentru a petrece timp alături de fiica lui.

De când a cunoscut-o pe noua lui iubită, Marius Elisei pare în culmea fericirii și nu ratează nicio ocazie de a împărtăși asta și cu fanii lui din mediul online. Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că relația cu noua iubită este ceva ce „căuta de multă vreme”.

Mai mult decât atât, el a dezvăluit că își dorește să devină tată pentru a doua oară.

„Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”, a declarat Marius Elisei, pentru  Fantik.ro.