Oana Roman și fiica ei, Isabela, sunt pe cale să experimenteze una dintre cele mai frumoase experiențe în perioada sărbătorilor. Vedeta se asigură de fiecare dată că fiica ei nu duce lipsă de nimic. Fiica lui Petre Roman îi va îndeplini Isabelei un vis, acela de a merge să îl viziteze pe Moș Crăciun chiar în țara lui, în Laponia. Anunțul a fost făcut chiar de Oana Roman pe rețelele de socializare, unde a precizat că fiica ei este în culmea fericirii de când a primit această veste.

„Da, plecăm în Laponia acasă la Mos Crăciun‼️ Eu sunt stresată, pentru că nu știu ce să pun în bagaje, Isa e în culmea fericirii. E visul oricărui copil și Isa și-l va îndeplini”, a scris fiica lui Petre Roman, pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: După separarea definitivă de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit cu ce se confruntă: „Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc”

În ceea ce privește prețul unei vacanțe în Laponia, vedeta a dezvăluit că a prins o super oferte și zbor charter direct cu prețuri de la 1.600 de euro de persoană, pachet complet cu cazare, zbor și activități incluse. Mai mult decât atât, Oana Roman a mărturisit că este stresată deoarece nu este deloc „prietenă cu frigul” și trebuie să se pregătească din timp cu haine groase. Ea speră să își mai îndeplinească un vis și să vadă Aurora Boreală.

„Până plecăm, sper să mă organizez cu bagajele, căci nu sunt prietenă cu frigul și trebuie să găsesc tot ce trebuie ca să ne îmbrăcăm corespunzător. Visul meu e să văd Aurora Boreală și mă rog să avem șansa să o vedem”, a mai scris Oana Roman.

Oana Roman, mesaj emoționant despre relația cu fiica ei: „Este o binecuvântare”

Oana Roman și fiica ei au o relație specială. De când este mamă singură, fosta prezentatoare TV are programul încărcat și încearcă să se împartă între vizitele la mama ei, proiecte, evenimente, cât și timpul petrecut cu fiica ei. Vedeta a făcut recent mai multe declarații emoționante despre fiica ei, Isa, pe pagina sa de Instagram.

„Vă spun sincer că sentimentul pe care îl trăiești având așa un copil este o binecuvântare, dar și o provocare.

Isa mă stimulează emoțional, dar și intelectual, în moduri care mă surprind în fiecare zi. Nu ai cum să nu te bucuri și să nu îți dorești să nu pierzi nici un moment petrecut alături de ea.

E o simbioză care îți dă viață și putere. E cel mai fascinant lucru pe care îl trăiesc și nu se compară cu absolut nimic. Orice altceva este minor, pentru că vreau să mă bucur de ea în fiecare moment, chiar și atunci când doarme o privesc și nu mă satur”, a

scris Oana Roman pe InstaStory.